22.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

H Gabriela Hearst αποχωρεί από τον οίκο Chloé -Και οι έξοδοι των creative directors συνεχίζονται

Ειδήσεις Ελλάδα

Άλλη μία μεγάλη έξοδος από έναν οίκο που έκανε στροφή στη βιωσιμότητα. Αλλά θα συνεχίσει την ίδια πορεία μετά την αποχώρηση της Hearst;

Η μόδα περνάει μια περίοδο μεταμόρφωσης, κλείνοντας μεγάλους δημιουργικούς κύκλους και επιτυχημένες (ή όχι και τόσο επιτυχημένες) συνεργασίες. Εχθές, λοιπόν, μετά από μήνες φημολογίας, μάθαμε και για την τελική έξοδο της Gabriela Hearst από τον οίκο Chloé. Η πρώην creative director του γαλλικού maison αποχώρησε από το τιμόνι της εταιρίας μετά από τρία χρόνια μιας άκρως εντυπωσιακής πορείας και για την ίδια αλλά και την Chloé, αφού ο οίκος κατάφερε υπό την καθοδήγησή της να περάσει σε ένα τελείως νέο κεφάλαιο, αυτό της βιωσιμότητας.

Η ίδια η Hearst συνέχιζε να δημιουργεί παράλληλα και συλλογές για το προσωπικό της label, που φέρει και το όνομά της, κάτι που σίγουρα θα συνεχίσει να κάνει και μετά την έξοδό της από την Chloé, αφού ακόμη δεν έχουμε πληροφορίες για το επόμενο της βήμα. Η ανακοίνωση από πλευράς του οίκου ήταν συγκεκριμένη, ευχαρστώντας την για τις υπηρεσίες της και το δημιουργικό όραμα που έφερε στην Chloé, αφού χάρη σε εκείνη ο οίκος έγινε η πρώτη luxurious εταιρία που έλαβε την πιστοποίηση B Corp. Στην ουσία οι αγοραστές έχουν μπροστά τους μια γεύση από το πώς μπορεί να είναι η ηθική μόδα, σε εντυπωσιακές τιμές.

https://www.instagram.com/p/CuWqw_iAMxg/Gabriela Hearst: Η σχεδιάστρια που έκανε πραγματικότητα τη βιωσιμότητα στη μόδα.

Δεν είναι φυσικά τυχαίο το γεγονός ότι η Angelina Jolie και το Atelier Jolie αποφάσισε να συνεργαστεί με τον οίκο Chloé, θεωρώντας τον την πιο κατάλληλη επιλογή για να τους οδηγήσει στα σωστά βήματα ενός sustainable και ηθικού brand. Τώρα πια μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί η πορεία της Chloé και αν όλη αυτή η ταυτότητα που έχτισε για εκείνους η Hearst θα συνεχίσει να είναι σε προτεραιότητα.

Η Haute Couture συλλογή του οίκου Chanel ήταν αφιερωμένη στην αιώνια κομψότητα των Γαλλίδων

https://www.instagram.com/p/CtHet3Ap-pv/To τελευταίο show της Gabriela Hearst για την Chloé :

Η τελευταία συλλογή που έχει δημιουργήσει για τον οίκο η Gabriela Hearst θα παρουσιαστεί κανονικά το Σεπτέμβριο στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού. Οι φήμες λένε ότι τη θέση της Hearst θα αναλάβει η Chemena Kamali, η οποία είχε συνεργαστεί και πάλι στο παρελθόν με το γαλλικό οίκο σε διαφορετικό ρόλο, συνεχίζοντας την «παράδοση» της γυναίκας creative director για την Chloé.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό