18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

H Euroleague τρολάρει Meta και Ζούκερμπεργκ με… εκνευρισμένο Μπαρτζώκα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Facebook και το Instagram παρουσιάζουν προβλήματα και η Euroleague θέλησε να τρολάρει την Meta με ένα gif του… έξαλλου Γιώργου Μπαρτζώκα. Λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα της Τρίτης (05/03), οι δύο δημοφιλείς πλατφόρμες «έπεσαν» και αρκετοί χρήστες αντιμετώπισαν αδυναμία σύνδεσης.

Το πρόβλημα φαίνεται να αφορά κινητές και desktop συσκευές, δεδομένου ότι λογαριασμοί χρηστών δεν λειτουργούν. Έτσι, στον… χορό της καζούρας και του πειράγματος προς την Meta και τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ μπήκε και ο επίσημος λογαριασμός της Euroleague, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Είχαμε να ποστάρουμε βίντεο στο Instagram», χρησιμοποιώντας ως στιγμιότυπο τον προφανώς… εκνευρισμένο Γιώργο Μπαρτζώκα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται ότι οι λογαριασμοί των χρηστών έχουν απενεργοποιηθεί ενώ πολλοί καταγγέλλουν ότι οι λογαριασμοί τους μοιάζουν να έχουν διαγραφεί. Όπως αναφέρει το downdetector, το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες είναι παγκόσμιο.

Η πρώτη αντίδραση της Meta

Tο Facebook ειδοποίησε τους χρήστες πως «θα είναι σύντομα και πάλι κοντά σας. Προς το παρόν, το Facebook είναι εκτός λειτουργίας, για λόγους συντήρησης. Σε λίγα λεπτά, όμως, θα μπορείτε και πάλι να συνδεθείτε. Στο μεταξύ, διαβάστε περισσότερα για το λόγο που βλέπετε αυτό το μήνυμα. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή που δείχνετε όσο κάνουμε βελτιώσεις στον ιστότοπο».

Η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο στο Messenger προσφέρει επιπλέον ασφάλεια και προστασία στα μηνύματα και στις κλήσεις σας, ώστε μόνο εσείς και ο συνομιλητής σας να μπορείτε να τα δείτε, να τα ακούσετε ή να τα διαβάσετε. Το περιεχόμενο των μηνυμάτων και των κλήσεών σας σε συζητήσεις με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο είναι προστατευμένο από τη στιγμή που θα φύγει από τη συσκευή σας μέχρι τη στιγμή που θα φτάσει στη συσκευή του παραλήπτη. 

Αυτό σημαίνει ότι κανένας άλλος, συμπεριλαμβανομένου του Meta, δεν μπορεί να δει ή να ακούσει τι στείλατε ή τι είπατε. Δεν θα μπορούσαμε να διαβάσουμε αυτά τα μηνύματα, ακόμα και αν το θέλαμε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό