17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

H ASUS παρουσίασε το ROG Phone 7 Series (s)

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο πλαίσιο του virtual event “For Those Who Dare”

H ASUS επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευτάιων ημερών και αποκάλυψε τη νέα σειρά gaming smartphones της, τα ROG Phone 7. Στην γκάμα των νέων προϊόντων περιλαμβάνονται τα ROG Phone 7 και ROG Phone 7 Ultimate με στόχο τις κορυφαίες επιδόσεις και εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που προσφέρει ο Snapdragon 8 Gen 2 και το κορυφαίο σύστημα ψύξης GameCool 7. Τα ηχεία στα νέα τηλέφωνα είναι 50% μικρότερα και έχουν ρυθμιστεί κατάλληλα για επιδόσεις χωρίς εκπτώσεις, ενώ το AeroActive Cooler 7 μετατρέπεται σε ένα πανίσχυρο subwoofer όταν είναι συνδεδεμένο.

H οθόνη των νέων συσκευών είναι AMOLED από την Samsung, προσφέρει ανανέωση στα 165Hz και πιάνει υψηλά επίπεδα φωτεινότητας. Ακόμη, υποστηρίζουν ενίσυση των οπτικών εφέ μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, παραμετροποιήσιμα haptic πλήκτρα AirTrigger και συνεχείς ενημερώσεις από την ROG Gaming.

Η σειρά προσφέρει 15% μεγαλύτερη ταχύτητα και 15% καλύτερες επιδόσεις από την περσινή και αυτό επιτυγχάνεται και με τα 16GB RAM και τα 512GB UFS 4.0 ROM. Με τη βοήθεια του Snapdragon Elite Gaming, τα ROG Phone 7 υποστηρίζουν real-time hardware accelerated ray tracing. Ο ήχος που αποδίδεται από τα ακουστικά είναι χωρικός με υποστήριξη Dirac Virtuo, ενώ με τη βοήθεια της τεχνολογίας Snapdragon Sound μεταφέρεται χωρίς καθυστέρηση.

Τέλος, τα ανανεωμένα AirTrigger ultrasonic controls προσφέρουν αίσθηση αντίστοιχη με αυτήν κονσόλας και περιφερειακών, υποστηρίζοντας και μία ευρεία γκάμα χειρονομιών. Τα δύο τηλέφωνα είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία από σήμερα. H κυκλοφορία του μαύρου ROG Phone 7 αναμένεται μέσα στον Μάιο, ενώ το λευκό ROG Phone 7 και το ROG Phone 7 Ultra λίγο αργότερα. Η τιμή του απλού μοντέλο ορίστηκε για τη χώρα μας στα €1249 (16GB/512GB), ενώ του Ultimate στα €1449 (16GB/512GB/AeroActive Cooler 7).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό