23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

H Apple Books λανσάρει ηχητικά βιβλία με αφήγηση AI

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέσω της υπηρεσίας Apple Books είναι πλέον διαθέσιμα ηχητικά βιβλία που αφηγούνται με τεχνητή νοημοσύνη κειμένου, μία κίνηση που μπορεί να προσφέρει δεκάδες εκατομμύρια στην Apple.

H εταιρεία περιγράφει τη νέα δυνατότητα «ψηφιακής αφήγησης» στον ιστότοπό της ως «τη δημιουργία ηχητικών βιβλίων πιο προσιτή σε όλους», μειώνοντας το «κόστος και την πολυπλοκότητα» της παραγωγής τους για συγγραφείς και εκδότες. Πρόκειται για μία μεγάλη αλλαγή από το τρέχον μοντέλο ηχητικού βιβλίου, το οποίο συχνά περιλαμβάνει συγγραφείς που αφηγούνται τα δικά τους βιβλία, σε μια διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες και να κοστίσει χιλιάδες για έναν εκδότη. Η ψηφιακή αφήγηση έχει τη δυνατότητα να επιτρέψει σε μικρότερους εκδότες και συγγραφείς να δημοσιεύσουν ένα ηχητικό βιβλίο με πολύ χαμηλότερο κόστος.

Ο ιστότοπος της Apple αναφέρει ότι η λειτουργία είναι αρχικά διαθέσιμη μόνο για βιβλία ρομαντικής και μυθοπλασίας, όπου παραθέτει δύο διαθέσιμες ψηφιακές φωνές: τον Μάντισον και τον Τζάκσον, ενώ η Helena και ο Mitchell, είναι καθ’ οδόν για βιβλία μη μυθοπλασίας. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στα αγγλικά προς το παρόν και η Apple είναι συγκεκριμένη σχετικά με τα είδη βιβλίων που μπορείτε να ακούσετε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό