23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

H Alibaba Cloud κυκλοφορεί φορητό υπολογιστή που λειτουργεί με cloud

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Alibaba Cloud κυκλοφόρησε έναν φορητό υπολογιστή που λειτουργεί με cloud και θα επιτρέπει στους εργαζόμενους να εξαντλούν φόρτους εργασίας με μεγάλη ένταση υπολογιστών ενώ βρίσκονται εν κινήσει. Ο εξαιρετικά λεπτός φορητός υπολογιστής, ονομάζεται Wuying Cloudbook και διαθέτει οθόνη αφής 14 ιντσών, ενώ τροφοδοτείται από την αρχιτεκτονική Wuying desktop-as-a-service (DaaS) της Alibaba Cloud.

Ο Κινέζος προμηθευτής cloud είπε ότι αυτό θα βοηθήσει στην άμβλυνση των περιορισμών χωρητικότητας στην εκτέλεση εφαρμογών μεγάλης κλίμακας σε τοπικές μηχανές, όπως το λογισμικό απόδοσης βίντεο, και θα προσφέρει στους χρήστες μια διαδραστική εμπειρία σε πραγματικό χρόνο.

Το Wuying Cloudbook θα βοηθήσει επίσης στην αντιμετώπιση των προκλήσεων ασφάλειας σε εταιρικά περιβάλλοντα, όπως η απώλεια δεδομένων και τα τρωτά σημεία τοπικής συσκευής, ενώ θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν απομακρυσμένη πρόσβαση στους πόρους του οργανισμού.

Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να εκτελούν πολλαπλά λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Linux και Android, στην ίδια συσκευή ταυτόχρονα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό