22.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

H AΕΚ πάει στη Λαμία με στόχο τη νίκη και… μόνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι  της Super League, η ΑΕΚ θα πάει στη Λαμία, με στόχο το «διπλό» για να μπει με το «δεξί» στην πρεμιέρα των playoffs. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα  βρίσκεται στην δεύτερη θέση έχοντας έναν βαθμό διαφορά με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και με νίκη θα διατηρήσει τις ελπίδες της για την πρωτιά. Απ’ την άλλη η πρωτοεμφανιζόμενη  ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έχει στόχο την αξιοπρεπή πορεία, απέναντι στο τοπ 5.

Το βράδυ της Παρασκευής (8/3) η ΔΕΑΒ με νέα ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως το παιχνίδι ανάμεσα στη Λαμία και την ΑΕΚ την Κυριακή (10/3) θα διεξαχθεί οριστικά χωρίς κόσμο καθώς η γηπεδούχος ομάδας δεν προσκόμισε κάποιο στοιχείο ή έγγραφο πως οι κάμερες στο γήπεδο λειτουργούν κανονικά.

Ευχάριστα νέα προέκυψαν στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, καθώς αυξήθηκαν σημαντικά οι πιθανότητες συμμετοχής του Λιβάι Γκαρσία στο παιχνίδι. Δεν υπήρξε κάποια διαφοροποίηση στην κατάσταση των υπόλοιπων απόντων, με τους Φερνάντες, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς και Ζίνι να μη συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα των «κιτρινόμαυρων» στα Σπάτα. Υπενθυμίζεται ότι κόντρα στη Λαμία, η Ενωση δεν υπολογίζει ούτε στον Στίβεν Τσούμπερ, που στον αγώνα με τον Αρη συμπλήρωσε κάρτες.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:10/03 17:00 Λαμία – ΑΕΚ (Cosmote Sport 1 HD)10/03 20:30 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (Cosmote Sport 1 HD)10/03 21:00 ΠΑΟΚ – Άρης (Nova Sports Prime)

Bαθμολογία:ΠΑΟΚ 60 βαθμοίΑΕΚ 59 βαθμοίΟλυμπιακός 57 βαθμοίΠαναθηναϊκός 56 βαθμοίΆρης 42 βαθμοίΛαμία 34 βαθμοί

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό