20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

H Φαίη Σκορδά στο My Style Rocks! Η πασαρέλα και η αποκάλυψη της Καραβάτου

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα πάνω κάτω σήμερα στο My Style Rocks, αφού οι διαγωνιζόμενες γίνονται… παρουσιάστριες ενώ αγαπημένες τηλεοπτικές προσωπικότητες ήρθαν ως guest κριτές

Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχτηκε στο πλατό τη Φαίη Σκορδά, τη Χριστίνα Σούζη, τον Έκτορα Μποτρίνι και τη Βάσια Μαυράκη που αναλαμβάνουν να κρίνουν τις διαγωνιζόμενες στην παρουσίαση εκπομπών με τη δική τους ειδικότητα.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Σοφία Χατζηπαντελή καλωσορίζουν τους guest κριτές στο πλευρό τους, στη θέση του Δημήτρη Σκουλού, ο οποίος απουσιάζει για λόγους υγείας.

Οι fashionistas επέλεξαν το είδος της εκπομπής που θα παρουσιάσουν και η Φαίη Σκορδά ανέλαβε να βαθμολογήσει ως μέλος της κριτικής επιτροπής, την εμφάνιση της Αμάντας σε μεσημεριανή εκπομπή, της Γεωργίας στα καλλιστεία, της Χριστίνας σε τηλεπαιχνίδι και της Χριστιάννας σε βραδινό σόου.

Φυσικά η Φαίη εντυπωσίασε άπαντες με την πασαρέλα της ενώ η Κατερίνα Καραβάτου θυμήθηκε στιγμές του παρελθόντος.

«Φαίη μου, να σου πω τι σκεφτόμουν τώρα που σε έβλεπα. Σκεφτόμουν τότε που ξεκινούσαμε και ήμασταν απέναντι στις εκπομπές; Θυμάσαι τότε τι συνέβαινε; Τι έχουμε ζήσει;», είπε η Κατερίνα Καραβάτου με την Φαίη Σκορδά να απαντά: «Τι ωραία χρόνια! Θυμάμαι ότι σε έβλεπε η μαμά μου. Αντί να βλέπει εμένα, έβλεπε εσένα».

Δες το απόσπασμα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό