21.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

H τρυφερή φωτογραφία στα χιόνια για τον Άγιο Βαλεντίνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να βρίσκεται εν μέσω πολιτικών αναταράξεων, τόσο για την στάση της παράταξης στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια  όσο και για τις μαζικές διεργασίες στην Κουμουνδούρου, ωστόσο ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρήκε τη διάθεση και το χρόνο να τιμήσει την ημέρα των ερωτευμένων.

«Forever & Always» είναι η λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση του Τάιλερ Μακμπέθ, σε στόρι που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αναδημοσίευσε σε δική του ιστορία στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, από την πρώτη του συνέντευξη, μέχρι τα νέα του καθήκοντα ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έχει επιλέξει να μοιράζεται πληροφορίες που αφορούν την προσωπική του ζωή, γνωρίζοντας έτσι στο ευρύ κοινό τον σύντροφό του, Τάιλερ Μάκμπεθ.

instagram
Η γνωριμία και ο γάμος στη Νέα Υόρκη

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Οκτώβρη ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του, Τάιλερ Μάκμπεθ παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη. Η γνωριμία τους έγινε τυχαία πριν από 4 χρόνια, όταν και οι δύο πήγαιναν στο ίδιο γυμναστήριο στη Νέα Υόρκη.

«Όταν γνώρισα τον Τάιλερ, έπεφτα επάνω του σε διάφορα μέρη στη Νέα Υόρκη. Στο γυμναστήριο, στα Starbucks, στον δρόμο, κ.λπ. Έπειτα από κάποια φάση που αρχίζεις να βλέπεις ένα άτομο τόσες φορές, το χαιρετάς. Κάποια στιγμή έτυχε να περπατάμε μαζί φεύγοντας από το γυμναστήριο. Εγώ δεν ήξερα τι να πω και αποφάσισα να βάλω τα ακουστικά μου. Τότε εκείνος με άγγιξε και με ρώτησε αν μένω στη γειτονιά. Και έτσι αρχίσαμε να μιλάμε», είχε πει ο Στέφανος Κασσελάκης για την πρώτη τους γνωριμία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό