20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

H κόρη του Bill Ford εντάσσεται στο διοικητικό συμβούλιο της Rivian

Ειδήσεις Ελλάδα

H διευθύντρια εταιρικής στρατηγικής της Ford, Alexandra Ford English είναι πλέον μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Rivian. Οι σχέσεις των δύο εταιριών είναι αρκετά στενές, με την Ford να έχει επενδύσει μέχρι σήμερα πάνω από μισό δισεκατομμύρια δολάρια στην Rivian.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ford, Jim Hackett, ανέφερε χαρακτηριστικά:
Η στρατηγική μας συνεργασία με τη Rivian διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο μέλλον των πλήρως δικτυωμένων ηλεκτρικών οχημάτων. Η Alexandra, με την εμπειρία της σε υπηρεσίες κινητικότητας και αυτόνομης οδήγησης, θα φέρει μια μοναδική προοπτική στο διοικητικό συμβούλιο της Rivian, κατά τη διάρκεια αυτής της μεταμορφωτικής περιόδου στη βιομηχανία μας.

Από την άλλη, ο διευθύνων σύμβουλος της Rivian, RJ Scaringe, είπε:
Η Alexandra και εγώ μοιραζόμαστε ένα βαθύ πάθος για την κινητικότητα και την ηλεκτροκίνηση και η σύνδεσή της με τον μακρύ οικογενειακό ρόλο της Ford στην αυτοκίνηση είναι κάτι ιδιαίτερο. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά μαζί της, καθώς και την προοπτική που θα φέρει στο διοικητικό συμβούλιο.

Η Alexandra Ford English είναι κόρη του εκτελεστικού προέδρου της Ford, Bill Ford και είναι υπεύθυνη για την εταιρική στρατηγική της εταιρείας, τη συνδεσιμότητα και τη στρατηγική ψηφιακού δικτύου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό