16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

H εξήγηση του μυστηρίου με το τηλεφώνημα Κασσελάκη-Αχτσιόγλου

Ειδήσεις Ελλάδα

«Δώδεκα και ούτε ένα τηλεφώνημα» θα μπορούσε να σκεφτόταν ο Στέφανος Κασσελάκης βλέποντας να μένει αναπάντητη η κλήση που έκανε στην Έφη Αχτσιόγλου στις 11 και μισή.

Γιατί η Εφη δεν θέλησε να απαντήσει στην κλήση που δέχθηκε από τον πρόεδρο του κόμματος;

Την εξήγηση δίνει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Αν απορείτε γιατί η Έφη Αχτσιόγλου, δεν απάντησε στην κλήση Κασσελάκη της περασμένης Παρασκευής, γράφει η στήλη, έχει την εξήγησή της (όπως μου την μετέφεραν Συριζαίοι), την οποία θα προσπαθήσω με τη σειρά μου να σας μεταφέρω.

Πρώτα απ΄ όλα να θυμίσω ορισμένες σκηνές (ενώπιον τηλεοπτικών συνεργείων) στις οποίες ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μοίραζε και τον αριθμό του προσωπικού του τηλεφώνου, ώστε οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ (αλλά και οι πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας) να επικοινωνούν απευθείας μαζί του και όχι μέσω γραμματέων, σημειώνει η ίδια πηγή.

Ο αριθμός στο κινητό που μοίραζε ο Κασσελάκης ήταν ένας ελληνικός αριθμός, άρχιζε από 6976…. ; Έλα όμως, μου λένε, όσοι δοκίμαζαν να μιλήσουν μαζί του, δεν μπόρεσαν. Όχι για κανένα ιδιαίτερο λόγο, αλλά ο αριθμός ήταν μεν σωστός πλην όμως στις περισσότερες περιπτώσεις δεν απαντούσε κανείς. Με δυο λόγια κανείς δεν το σήκωνε.

Κάποιοι, έμαθα διαμαρτυρήθηκαν, είτε στον ίδιο, είτε σε στενούς συνεργάτες και αίφνης παρουσιάστηκε ένας νέος αριθμός τηλεφώνου του προέδρου. Με μια διαφορά, ο νέος αριθμός ήταν… αμερικανικός, έπρεπε δηλαδή όποιος τηλεφωνούσε να έβαζε μπροστά το +1 (978)….

Λέτε να τηλεφώνησε στην κυρία Αχτσιόγλου με αυτόν τον αριθμόν; Και η Αχτσιόγλου (λέω εγώ, μια εκδοχή) να θεώρησε άγνωστο τον αριθμό και να μην απάντησε. Άσε που κυκλοφορούν ιστορίες για spam, ή ακόμα χειρότερα με…Predator

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό