16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

H Γιάννα Αγγελοπούλου υποδέχθηκε την Τζασίντα Άρντερν στο Harvard Kennedy School

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εμπειρία και η γνώση της πολιτικής στην υπηρεσία της εκπαίδευσης των ηγετών του μέλλοντος.

Με αυτή τη φιλοσοφία το Πρόγραμμα Angelopoulos Global Public Leaders στο Harvard Kennedy School, το οποίο υποστηρίζεται από την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, δίνει την ευκαιρία σε διακεκριμένους ηγέτες, που έχουν ολοκληρώσει τη θητεία τους, να διδάξουν στο Harvard και να μεταφέρουν στους φοιτητές του Ιδρύματος την πείρα από τη θητεία τους στον δημόσιο βίο, από κυβερνητικές θέσεις και διεθνείς οργανισμούς.

Στον νέο κύκλο του προγράμματος συμμετέχει η τέως πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Άρντερν, η οποία υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις του Harvard Kennedy School τη Γιάννα Αγγελοπούλου και συζήτησε μαζί της τις διεθνείς εξελίξεις, αλλά και τα θέματα που θα εισηγηθεί το εξάμηνο της διδασκαλίας της.

Στη συνέχεια, η κυρία Άρντερν και η κυρία Αγγελοπούλου συνομίλησαν με τον Πρύτανη κύριο Ντάγκλας Έλμεντορφ για τη συνέχιση του επιτυχημένου προγράμματος, που φέρνει σε επαφή τους ηγέτες της εποχής μας με τους διαδόχους τους, διασφαλίζοντας τη συνέχεια και προσφέροντας ένα καλύτερο όραμα για τον κόσμο του μέλλοντος.

Σημειώνεται πως το Πρόγραμμα Angelopoulos Global Public Leaders έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν ηγέτες, όπως ο πρώην γ.γ. του ΟΗΕ και απόφοιτος της Σχολής Διακυβέρνησης Κένεντι του Χάρβαρντ, Μπαν Κι Μουν, ο πρώην πρόεδρος του Μεξικού, Φελίπε Καλντερόν, η πρώην πρόεδρος της Φινλανδίας, Τάρια Χάλονεν αλλά και ο νομπελίστας Πρόεδρος της Κολομβίας Juan Manuel Santos.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό