23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

H Βικτόρια Χίσλοπ στο : «Μακάρι όλες οι γυναίκες στα 60 να κάνουν κάτι νέο όπως εγώ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Χορεύατε όταν ήσασταν μικρό κορίτσι; Κάνατε μπαλέτο για παράδειγμα;

Όχι, δεν χόρευα ποτέ ως παιδί, ούτε μαθήματα μπαλέτου έκανα! Δεν είχαμε κάποια χορευτική οικογενειακή παράδοση. Νομίζω ότι τώρα ανακάλυψα τι έχανα! Πάντως έκανα μαθήματα βιολιού.

Στο γάμο σας ποιο τραγούδι χορέψατε – είχε κάποια ιδιαίτερη σημασία για εσάς;

Δεν είχαμε χορό ή μουσική στο γάμο μου. Ήταν ένας πολύ παραδοσιακός βρετανικός γάμος.

Η συμμετοχή σας στο Dancing with the stars ήταν ένα μικρό ρίσκο; Σκεφτήκατε ότι αν δεν τα πηγαίνατε καλά, αυτό θα είχε επίπτωση στην εικόνα σας;

Φυσικά και υπήρχε ρίσκο στην απόφασή μου ότι μπορεί να ήμουν χάλια, όμως χορεύω συνέχεια μόνη μου κι έχω αίσθηση του ρυθμού. Νομίζω αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ένας άλλος παράγοντας ήταν ότι επί 15 χρόνια παρακολουθώ το αντίστοιχο αγγλικό show «Strictly», το οποίω θαυμάζω πολύ. Είναι αδύνατο να βλέπεις αυτή την εκπομπή και να μην ευχηθείς να μπορούσες να χορεύεις σαν τους συμμετέχοντες. Έτσι, όταν ήρθε η πρόσκληση, ήταν ταυτόχρονα και μια πρόκληση για μένα. Είπα στον εαυτό μου «Πάντα ονειρευόσουν να χορεύεις σε αυτό το show -τώρα είναι η ευκαιρία σου». οπότε, είπα το «ναι». Τώρα για την εικόνα μου, δεν ξέρω αν είναι κακό για εμένα να με παρακολουθεί ο κόσμος να αντιμετωπίζω μια τεράστια πρόκληση. Ελπίζω οι γυναίκες της ηλικίας μου, στη δεκαετία των 60, να σκεφτούν ότι μπορούν να ξεκινήσουν να μαθαίνουν κάτι νέο όπως εγώ. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό