23.5 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

GTA 6: Έχουμε το παράθυρο κυκλοφορίας από την Take-Two

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Take-Two Interactive μόλις επιβεβαίωσε ότι το Grand Theft Auto (GTA) 6 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025. Τα νέα αποκαλύφθηκαν στους επενδυτές κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας.

«Οι προοπτικές μας αντικατοπτρίζουν τη μείωση του προηγουμένως καθιερωμένου παραθύρου της Rockstar Games για το Calendar 2025 στο Fall of Calendar 2025 για το Grand Theft Auto VI», δήλωσε η εταιρεία. «Είμαστε πολύ σίγουροι ότι η Rockstar Games θα προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία ψυχαγωγίας και οι προσδοκίες μας για τον εμπορικό αντίκτυπο του τίτλου συνεχίζουν να αυξάνονται».

Τα νέα για την κυκλοφορία του φθινοπώρου 2025 για το GTA 6 επιβεβαιώνουν πρόσφατες φήμες και αναφορές σχετικά με την κατάσταση του παιχνιδιού. Υπήρχαν φήμες για μια πιθανή ανακοινωθείσα καθυστέρηση το 2026, αλλά στο Insider Gaming ενημερώθηκε εκείνη την εποχή ότι το παιχνίδι παρέμεινε «εντός προγράμματος» με την ανάπτυξή του. Οποιαδήποτε συζήτηση για καθυστέρηση εκτός του 2025 ήταν «καθαρή εικασία»

Για να προσθέσει στην επιβεβαίωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Take-Two Strauss Zelnick είπε στο IGN ότι η Take-Two και η Rockstar «αισθάνονται πολύ σίγουροι ότι θα παραδώσουμε το [GTA 6] το φθινόπωρο του 2025».

Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας “αρχές του 2025” που κάποιοι είχαν προτείνει, δεν υπήρχε ποτέ καμία πιθανότητα να ξεκινήσει το παιχνίδι τότε. Το σχέδιο από την πρώτη κυκλοφορία του τρέιλερ τον Δεκέμβριο ήταν να δούμε την κυκλοφορία το Φθινόπωρο του 2025, με κατεύθυνση την περίοδο των γιορτών.

Λέγοντας φθινόπωρο του 2025, σημαίνει ότι θα πάρουμε το παιχνίδι στα χέρια μας τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο του επόμενου έτους. Είναι πολύς καιρός και όλο και κάτι μπορεί να αλλάξει μέχρι τότε, ωστόσο ο Jason Schreier του Bloomberg είπε τον Μάρτιο πως «προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι κάτι σημαντικό έχει αλλάξει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό