24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Google Pixel Tablet: Έρχεται πληκτρολόγιο και γραφίδα;

Ειδήσεις Ελλάδα

Έναν ολόκληρο χρόνο προτού κυκλοφορήσει το Google Pixel Tablet υπήρχαν πολλές φήμες γύρω από αυτό, με κάποιες να αφορούν first-party αξεσουάρ. Αυτά δεν ήρθαν ποτέ αλλά νέα στοιχεία αναζωπυρώνουν τις ελπίδες.

Η αξιόπιστη leaker Kamila Wojciechowska έγραψε ένα tweet σχετικά με μια γραφίδα και ένα πληκτρολόγιο για το Pixel Tablet στα τέλη Μαΐου, αλλά πολλοί απογοητεύτηκαν όταν αυτά δεν ανακοινώθηκαν κατά την κυκλοφορία. Ωστόσο, ο ο Mishaal Rahman, που εργάζεται για το Android Authority, έλαβε πρόσφατα ένα tip από τον Pratyush σχετικά με μερικές γραμμές κώδικα στις εργοστασιακές εικόνες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα για το Pixel Tablet που επαναφέρουν τη φήμη στο προσκήνιο.

Η Google δημοσιεύει τις εργοστασιακές εικόνες για όλες τις συσκευές Pixel της και αυτές περιέχουν κάθε αρχείο και εφαρμογή που συνθέτει το υλικολογισμικό κάθε συσκευής. Μία από αυτές τις εφαρμογές ονομάζεται PixelSetupWizardOverlay και περιείχε μια διεύθυνση URL για την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Retail Demo της Google, η οποία τροφοδοτεί τη διεπαφή λειτουργίας προβολής που βλέπετε σε τηλέφωνα και tablet όταν τα δοκιμάζετε σε ένα κατάστημα.

Υπήρχε ένα σύνολο συμβολοσειρών στην εφαρμογή επίδειξης λιανικής του Pixel που ανέφερε απευθείας ένα “Πληκτρολόγιο για tablet Pixel” και ένα “Στυλό για tablet Pixel”. Καθώς αυτές οι αναφορές εμφανίζονται σε μια εφαρμογή που κατασκευάστηκε από την Google, είναι αρκετά ισχυρές αποδείξεις ότι αυτά τα αξεσουάρ ετοιμάζονται ή τουλάχιστον ετοιμάζονταν κάποια στιγμή.

Ωστόσο, είναι πιθανό αυτές οι συμβολοσειρές να αναφέρονται απλώς σε third-party αξεσουάρ για το Pixel Tablet. Η νέα συσκευή της Google διαθέτει υποστήριξη USI 2.0, που σημαίνει ότι οποιαδήποτε γραφίδα φέρει αυτό το σήμα θα προσφέρει πλήρη λειτουργικότητα με το Pixel Tablet. Η Google συμπεριέλαβε ακόμη και μια μαγνητική βάση στη μία πλευρά του Pixel Tablet για γραφίδες USI και λειτουργεί με τη βάση σύνδεσης που περιλαμβάνεται.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό