17.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Google Pixel Fold: Design και προδιαγραφές διέρρευσαν πριν την αναμενόμενη κυκλοφορία του Μαΐου 2023

Ειδήσεις Ελλάδα

Renders του υποτιθέμενου και πολυαναμενόμενου Google Pixel Fold διέρρευσαν από το @OnLeaks, μαζί με περισσότερες προδιαγραφές.

Το Pixel Fold αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2023 και, όπως φαίνεται, φέρνει μια οικεία σχεδιαστική γλώσσα εμπνευσμένη από τη σειρά Pixel 7, με camera visor στο πίσω μέρος για να φιλοξενεί τρεις κάμερες όπως το Pixel 7 Pro. Σχεδιαστικά θυμίζει και το Oppo Find N όσον αφορά στις διαστάσεις.

Το Pixel Fold θα έχει διαστάσεις 158,7 x 139,7 x 5,7 mm (8,3 mm συμπεριλαμβανομένου του camera bump) σε unfolded κατάσταση, ενώ το @OnLeaks υποστηρίζει πως η κύρια οθόνη θα είναι στις 7,69 ίντσες.

Στην εσωτερική οθόνη βλέπουμε αισθητά παχιά πλαίσια και μια κάμερα με τρύπα στη δεξιά πλευρά. Η οθόνη του καλύμματος λέγεται ότι θα είναι περίπου 5,79 ίντσες και θα διαθέτει επίσης μια κάμερα selfie με κεντρική τρύπα.

Η λογική λέει πως η συσκευή θα τροφοδοτείται από το chipset Tensor G2 με 12 GB RAM στάνταρ και πολλές επιλογές αποθήκευσης, ενώ τρέχει Android 13.

Το Pixel Fold πιθανότατα θα είναι διαθέσιμο σε ασημί και μαύρο χρώμα με αρχική τιμή 1.799 $, ενώ είναι πιθανή η υποστήριξη γραφίδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό