16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Google Pixel Fold 2: Πείτε αντίο στο camera visor – Επιβεβαιώθηκε ο πλήρης ανασχεδιασμός

Ειδήσεις Ελλάδα

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ρίξαμε την πρώτη μας ματιά στη σχεδίαση του επερχόμενου Pixel Fold 2 της Google και πραγματικά εκπλαγήκαμε.

Ένα πρώιμο δοκιμαστικό μοντέλο που διέρρευσε έμοιαζε εντελώς ξένο σε σύγκριση με το foldable της περασμένης χρονιάς, με απόλυτα νέο camera bump και αναθεωρημένο aspect ratio που το έκανε να μοιάζει περισσότερο με το OnePlus Open παρά με οποιαδήποτε άλλο Pixel.

Tώρα, νέα render που βασίζονται σε CAD έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτή την ολική αλλαγή στο σχεδιασμό της κάμερας στο επερχόμενο αναδιπλούμενο της Google. Δίνουν μάλιστα και ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με το ανανεωμένο μέγεθος και σχήμα της.

Όπως κοινοποιήθηκε από το OnLeaks και το SmartPrix, αυτές οι αποδόσεις φαίνονται να έρχονται κατευθείαν από το EVT (Engineering Validation Testing) της Google και, αν αυτό ισχύει, οι πληροφορίες που αποκαλύπτουν είναι 100% αληθινές.

Σύμφωνα με το leak, βλέπουμε μια εξωτερική οθόνη με διάμετρο περίπου 6,4 ίντσες. Αυτή είναι μια μεγάλη αύξηση από την οθόνη 5,8 ιντσών στο αρχικό Pixel Fold και ακόμη μεγαλύτερη από την οθόνη 6,31 ιντσών στο μπροστινό μέρος του OnePlus Open.

Όταν είναι κλειστή, η συσκευή φέρεται να έχει διαστάσεις 155,2 x 77,1 x 10,54 mm, μια τεράστια αλλαγή από το μοντέλο του 2023. Είναι σημαντικά ψηλότερο και λεπτότερο από το αρχικό — κατά 15,5 mm και 1,56 mm, αντίστοιχα — ενώ επίσης πέφτει περίπου ενάμισι χιλιοστό από το πλάτος του.

Η εσωτερική οθόνη φέρεται να είναι 7,9 ίντσες (από 7,6 πέρυσι), πιθανότατα με πιο τετραγωνισμένο aspect ratio για να ταιριάζει με τις νέες διαστάσεις.

Όταν είναι ξεδιπλωμένη η συσκευή, οι διαστάσεις της είναι 155,2 x 150,2 x 5,27 mm. Τα πλαίσια φαίνονται αισθητά μικρότερα από την περσινή μονάδα, χρησιμοποιώντας μια κάμερα στην οθόνη.

Ο νέος μεντεσές που έχει χρησιμοποιήσει η Google φαίνεται περισσότερο σύμφωνος με αυτό που χρησιμοποίησε η OnePlus για το Open, με ελαχιστοποιημένα πλαϊνά πλαίσια. Αν έχει εξασκήσει παρόμοιες τεχνικές για να μειώσει το βάρος του μεντεσέ και να κάνει λιγότερο εύθραυστο το μπροστινό τμήμα της συσκευής, τότε μπορεί να έχουμε ένα πιο ελαφρύ foldable από τη Google.

Πρόσφατες φήμες υποδηλώνουν ότι η Google θα καθυστερήσει το Pixel Fold 2 για να τρέχει στο Tensor G4, υποδηλώνοντας μια φθινοπωρινή κυκλοφορία πιθανότατα με τη σειρά Pixel 9.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό