23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Google Pixel Fold 2: Νέες φήμες για μεγαλύτερες οθόνες 8,02 και 6,29 ίντσες

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολλά έχουν ακουστεί για το επερχόμενο Google Pixel Fold 2, συμπεριλαμβανομένων πιθανών αλλαγών στο σχεδιασμό και το μέγεθος της οθόνης. Καμία λεπτομέρεια που έχει ακουστεί δεν είναι σίγουρη αλλά μια δείχνει μια εικόνα του πως θα μοιάζει και με τι θα είναι εξοπλισμένη η συσκευή όταν κυκλοφορήσει.

Οι πιο πρόσφατες φήμες ακυρώνουν προηγούμενα leak σχετικά με τα μεγέθη των οθονών της αναδιπλούμενης συσκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες του διάσημου αναλυτή οθονών Ross Young στο X, η εσωτερική αναδιπλούμενη οθόνη του Pixel Fold 2 μπορεί να έχει μέγεθος 8,02 ίντσες, ενώ η εξωτερική οθόνη αναμένεται να είναι 6,29 ίντσες.

Προηγούμενες φήμες άφησαν να εννοηθεί μέγεθος εσωτερικής οθόνης έως και 7,9 ιντσών, έχοντας πιθανώς επηρεαστεί εν μέρει από τις προηγούμενες προβλέψεις του Young που έδειχναν ότι η Google επέλεξε μεγαλύτερες οθόνες στην επερχόμενη σειρά Pixel 9 και στο Pixel Fold 2 σε σύγκριση με τους προκατόχους τους.

The leaks on the Pixel Fold 2 don’t have the display sizes right. 8.02″ for the foldable display and 6.29″ for the cover display. Panel production starts in April! It is coming.

— Ross Young (@DSCCRoss) March 12, 2024

Θυμίζουμε πως το αρχικό Pixel Fold έχει μια εσωτερική οθόνη 7,6 ιντσών και μια εξωτερική οθόνη 5,8 ιντσών.

Αυτές οι διαφορές μπορεί να φαίνονται μικρές αλλά μια μεγαλύτερη οθόνη θα μπορούσε να προσφέρει στους χρήστες περισσότερο αξιοποιήσιμο χώρο στην οθόνη βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία χρήστη.

Επιπλέον, ο Young αναφέρει ότι η παραγωγή των πάνελ οθόνης πρόκειται να ξεκινήσει τον Απρίλιο. Αυτό το χρονοδιάγραμμα ευθυγραμμίζεται με έναν προγραμματισμό ανακοίνωσης και κυκλοφορίας παρόμοιο με το αρχικό μοτίβο του Pixel Fold το 2023.

Η Google αποκάλυψε το Pixel Fold στο Google I/O τον Μάιο του 2023 και το κυκλοφόρησε στις 27 Ιουλίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό