18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Google Pixel Fold: Τυχερός πελάτης το πήρε νωρίτερα και μοιράζεται την εμπειρία του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας τυχερός πελάτης της Google στο Ηνωμένο Βασίλειο έλαβε νωρίτερα από την αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας το Pixel Fold που είχε παραγγείλει. Ο άνδρας μοιράζεται την εμπειρία του στο Reddit, σημειώνοντας ότι η άφιξη του τηλεφώνου ήταν μια τεράστια έκπληξη, αφού δεν είχε ειδοποιηθεί με μήνυμα ή mail και απλώς απάντησε στο κουδούνι της εξώπορτας.

Οι παρατηρήσεις του σχετικά με τη συσκευή περιλαμβάνουν μια αξιοσημείωτη πτυχή στην εσωτερική οθόνη, η οποία λέει ότι είναι εφάμιλλη με αυτή του Galaxy Z Fold. Τα μεγαλύτερα bezels, λέει, δεν είναι θέμα όταν ξεκινάς να χρησιμοποιείς τη συσκευή.

“Είναι εκπληκτικά λεπτό, αλλά έχει ένα αξιοπρεπές βάρος. Δεν ανησυχώ για την ανθεκτικότητα. Η απόδοση φαίνεται επίσης καλή, είχα μερικές αμφιβολίες για το Tensor 2, αλλά η εκτέλεση πολλαπλών εργασιών σε δύο παράθυρα δεν επιβαρύνει αξιοσημείωτα την απόδοση.”

Ο “dawsintron” λέει ότι δεν βάζει ποτέ θήκη σε κανένα τηλέφωνο, οπότε σημειώνει ότι και το Pixel Fold του “θα είναι γυμνό”. Σε σύγκριση με το Galaxy Fold (δεν αναφέρεται ποιο μοντέλο), το Pixel Fold είναι “λίγο ελαφρύτερο”. Επισημαίνει επίσης ότι είναι πιο λεπτό αφού κλείνει χωρίς κενό.

“Πρώτες σκέψεις, η μπροστινή οθόνη είναι μια αποκάλυψη. Χρησιμοποιώ το Galaxy Fold από την έκδοση og. Η ψηλή οθόνη του candy bar πάντα με εκνευρίζει. Το Pixel χρησιμοποιεί πιο καλά”.

Ο κάτοχος του Pixel Fold συνέχισε να αναβλύζει για την καλύτερη εξωτερική οθόνη του νέου του τηλεφώνου σε σύγκριση με αυτή του Galaxy Z Fold. “Η μπροστινή οθόνη από μόνη της αξίζει την αλλαγή [κατά τη γνώμη μου]. Αισθάνεται πολύ πιο φυσικό με τον παράγοντα μορφής pixel. Κάνει ολόκληρο το υβριδικό τηλέφωνο/tablet να μοιάζει πραγματικά αξιόλογο χωρίς να θυσιάζει την μπροστινή οθόνη.”

Οι περισσότερες απαντήσεις από άλλους redditors αποτελούνταν από ερωτήσεις και καλοπροαίρετα σχόλια ζήλιας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό