23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Google Pixel 9 Pro: Τα πρώτα render δείχνουν πιο μικρή οθόνη και νέο camera island

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Google κυκλοφόρησε τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro τον Οκτώβριο του 2023 και πλέον εργάζεται για τα Pixel 9 και Pixel 9 Pro της φετινής χρονιάς.

Τα πρώτα render που βασίζονται σε CAD κυκλοφόρησαν και δείχνουν ένα Pixel 9 Pro με μικρότερη οθόνη, επίπεδα πάνελ και πλευρές και ένα camera bump που δεν πάει από τη μία άκρη στην άλλη.

Σύμφωνα με το leak, η οθόνη θα είναι ένα πάνελ 6,5 ιντσών, σε σύγκριση με την OLED 6,7 ιντσών του προκατόχου. Ωστόσο, το συνολικό σώμα θα είναι το ίδιο, κάτι που σημαίνει ότι τα πλαίσια θα είναι πιο παχιά.

Οι τελευταίες τρεις γενιές ναυαρχίδων Pixel είχαν το ίδιο στυλ camera island. Σε αυτό το render, όμως, οι αισθητήρες απεικονίζονται και πάλι οριζόντια αλλά μέσα σε ένα οβάλ camera island. Αν και η συσκευή θα είναι λεπτή, στα 8,5 mm, στο σώμα της, το camera bump θα προσθέσει σχεδόν 50%, ανεβάζοντας το σημείο στα 12mm.

Η Google χρησιμοποιεί πλαίσιο αλουμινίου αλλά μοιάζει λογικό να ακολουθήσει την τάση που έφερε η Apple με το κράμα τιτανίου στο iPhone 15 Pro και που υιοθέτησε η Samsung με το Galaxy S24 Ultra.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό