16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Google Pixel 8: Unboxing βίντεο δύο ημέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η σειρά Pixel 8 θα αποκαλυφθεί από τη Google στις 4 Οκτωβρίου αλλά είναι σαν να έχει αποκαλυφθεί ήδη μέσα από τις τόσες διαρροές. Η νέα διαρροή περιλαμβάνει φωτογραφίες του πακέτου λιανικής για το Pixel 8 και μας δείχνει τι περιλαμβάνει το κουτί σε ένα Youtube Short.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από το PBKreviews, ένα κανάλι που συνήθως εστιάζει σε βίντεο αποσυναρμολόγησης και στα τεστ πτώσης και δεν μας συνηθίζει σε leaks. Σε αυτό βλέπουμε τα περιεχόμενα του κουτιού: ένα καλώδιο USB C σε C, έναν προσαρμογέα USB C σε A, έναν οδηγό γρήγορης εκκίνησης και το ίδιο το τηλέφωνο.

Το τηλέφωνο είναι ένα Google Pixel 8 σε απόχρωση”Hazel”. Αυτή η μονάδα είναι η έκδοση των 128 GB, η οποία θα έχει επίσης 8 GB μνήμης RAM.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συσκευή δίνει μια σύγκριση που διέρρευσε μέσα από τη Google. Η σύγκριση αυτή περιλαμβάνει τις τιμές για τα τηλέφωνα Pixel. To Pixel 8 θα κοστίζει περισσότερα από πέρυσι στα 700$/700£/800€ και το Pixel 8 Pro 900$/1.000£/1.100€  όπως και το αντίστοιχο περυσινό μοντέλο. Οι προπαραγγελίες θα περιλαμβάνουν και το Pixel Buds Pro με το τηλέφωνο vanilla και το Pixel Watch 2 με το Pro. Το smartwatch θα παρουσιαστεί μαζί με τα ίδια τηλέφωνα και θα κοστίζει 350 £ από μόνο του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό