16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Google Pixel 8, Pixel 8 Pro: Αποκαλύφθηκαν βασικά specs και τιμές σε ΗΠΑ & Ην. Βασίλειο

Ειδήσεις Ελλάδα

H Google πρόκειται να ανακοινώσει το Pixel 8 και το Pixel 8 Pro στις 4 Οκτωβρίου αλλά μάλλον θα γνωρίζουμε τα πάντα για τις δύο συσκευές μέχρι τότε. Τώρα διέρρευσε το υποτιθέμενο κόστος του duo στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και οι βασικές προδιαγραφές των δύο τηλεφώνων.

Το Pixel 8 θα ξεκινά από 699 £/699 $ και θα έχει 8 GB RAM. Το Pixel 8 Pro λέγεται ότι θα κοστίζει 999 £ στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά μόνο 899 $ στις ΗΠΑ με τη νέα οθόνη LTPO OLED. Το Pixel Watch 2 θα κοστίζει 349 £.

Όσον αφορά στις προδιαγραφές, το Pixel 8 είναι σαφώς μια ήπια βελτίωση σε σχέση με τον προκάτοχό του, ενώ διατηρεί τις ίδιες κάμερες. Η μεγάλη αλλαγή πιθανότατα θα προέλθει από το chipset Tensor G3 που έχει καλύτερη επεξεργαστική ισχύ. Ο αισθητήρας πίσω από την κάμερα selfie θα αλλάξει επίσης, κάτι που θα συμβεί και στο Pixel 8 Pro.

Το Pixel 8 Pro φέρνει μια νέα ultrawide κάμερα 48 MP, αντικαθιστώντας τον αισθητήρα 12 MP του Pixel 7 Pro. Ωστόσο, ο ίδιος αισθητήρας θα διατηρηθεί στο μη Pro μοντέλο. Το hero χρώμα θα είναι το Μπλε που έχουμε δει σε πολλά promos, ενώ η τρίτη κάμερα θα είναι τοποθετημένη μέσα στο οβάλ τμήμα δίπλα στους άλλους δύο shooters.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό