16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Google Pixel 8: Κυκλοφόρησε κιόλας βίντεο αποσυναρμολόγησης

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro παρουσιάστηκαν επίσημα από τη Google μετά από μήνες διαρροών και αμέσως κυκλοφόρησε ένα βίντεο αποσυναρμολόγησης για το Pixel 8 από το κανάλι PBKreviews.

To βίντεο περιγράφει αναλυτικά τι πρέπει να κάνετε για να αποσυναρμολογήσετε ένα Pixel 8. Πρώτο βήμα, η αφαίρεση της κάρτας SIM. Αυτό ήταν εύκολο αλλά τα επόμενα βήματα είναι πιο απαιτητικά.

Μπορούμε να δούμε τους αισθητήρες της πίσω κάμερας μόλις αφαιρεθεί το πίσω πλαίσιο, μαζί με το φιλμ γραφίτη που βοηθά στη διάχυση της θερμότητας. Ακριβώς κάτω από αυτό το στρώμα βρίσκεται η μπαταρία, η οποία ήταν λίγο δύσκολο να αφαιρεθεί λόγω των συγκολλητικών.

Οι φακοί της κάμερας αφαιρέθηκαν σχετικά πιο εύκολα, ενώ το PBKreviews έβγαλε μέχρι και τη μητρική πλακέτα. Όπως ανέφερε ο Youtuber, είναι δύσκολο να αφαιρέσετε το πίσω πλαίσιο χωρίς να καταστρέψετε τη συσκευή.

Τελικά, το Pixel 8 λαμβάνει βαθμολογία επιδιόρθωσης 7 στα 10, με το 10 να σημαίνει ότι είναι πολύ εύκολο να επισκευαστεί και το 1 εξαιρετικά δύσκολο. Αυτή η βαθμολογία δεν είναι κακή, καθώς σημαίνει ότι είναι δυνατές οι αυτοεπισκευές, ωστόσο, δεν συνιστάται για άπειρους αρχάριους.

Το Pixel 8 διαθέτει οθόνη OLED 6,2 ιντσών 1080×2400 120 Hz, κύρια πίσω κάμερα 50 MP με OIS, 12 MP ultrawide, 10,5 MP selfie snapper, το Google Tensor G3 SoC στο τιμόνι, 8 GB RAM, 128/256 GB αποθήκευσης και μπαταρία 4.575 mAh με ενσύρματη υποστήριξη 27W και ασύρματη φόρτιση 18W. Τρέχει Android 14.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό