22.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Google Pixel 8 και 8 Pro: Αυξημένο το κόστος επισκευής

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα πιο πρόσφατα flagship smartphone της Google, το Pixel 8 και το Pixel 8 Pro, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα αυτοεπισκευής της εταιρείας μέσω του iFixit.

Ωστόσο, το 9to5Google εντόπισε πως η αγορά ανταλλακτικών επισκευής για αυτές τις συσκευές θα είναι πιο ακριβή από αυτή των προκατόχων τους, Pixel 7 και Pixel 7 Pro.

To iFixit παρέχει λεπτομερείς οδηγίες για την αποσυναρμολόγηση και την επισκευή διάφορων gadget, ενώ πουλάει και ανταλλακτικά και εργαλεία υψηλής ποιότητας.

Στις αρχές Δεκεμβρίου, η Google κυκλοφόρησε την επίσημη διαγνωστική εφαρμογή και το manual για τα Pixel 8 και 8 Pro, τα οποία επιτρέπουν στους χρήστες να εντοπίζουν και να διορθώνουν εύκολα κοινά προβλήματα με τα τηλέφωνά τους. Tώρα, το iFixit έβαλε στον κατάλογό του τα ανταλλακτικά επισκευής για τα Pixel 8 και 8 Pro, συμπεριλαμβάνοντας την οθόνη, την πλάτη, τη μπαταρία και τις κάμερες.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του iFixit, τα ανταλλακτικά επισκευής για τα Pixel 8 και 8 Pro είναι πιο ακριβά από αυτά για τα Pixel 7 και 7 Pro, κάτι που δείχνει το υψηλότερο κόστος των εξαρτημάτων και την αυξημένη δυσκολία της διαδικασίας επισκευής.

Παραδείγματος χάρη, η οθόνη για το Pixel 8, η οποία έχει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και υψηλότερη φωτεινότητα, κοστίζει 13 $ περισσότερο από την οθόνη για το Pixel 7, η οποία έχει ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και χαμηλότερη φωτεινότητα.

Όσον αφορά στο Pixel 8 Pro, η αξιοσημείωτη διαφορά είναι το σύστημα τριπλής κάμερας, το οποίο πωλείται ως ενιαία μονάδα για 40 $ περισσότερο από τη διάταξη κάμερας του Pixel 7 Pro με κιτ επισκευής.

Ωστόσο, υπάρχει και ένα παράδοξο. Η μπαταρία αντικατάστασης για το Pixel 7 Pro είναι λίγο πιο ακριβή από αυτή του 8 Pro.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό