23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Google Pixel 8: Διέρρευσαν οι επίσημες θήκες σιλικόνης

Ειδήσεις Ελλάδα

Η τελευταία διαρροή σχετικά με το Pixel 8 και το Pixel 8 Pro αφορά στις επίσημες θήκες από τη Google, τις οποίες βλέπουμε σε εικόνες πλήρους μεγέθους πριν από την παρουσίαση στην εκδήλωση.

Pixel 8 official case pic.twitter.com/P1EKEAKoMG

— kamila 🌸 (@Za_Raczke) September 30, 2023

Οι εικόνες είναι πλέον πλήρως διαθέσιμες σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά πρώτα εμφανίστηκαν στο Χ από την Kamila Wojciechowska. Η leaker μοιράστηκε επίσης κάποιο υλικό μάρκετινγκ για τις θήκες των Pixel 8 και Pixel 8 Pro, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών σχετικά με το υλικό που χρησιμοποιήθηκε.

Σύμφωνα με το leak, οι θήκες από μαλακή σιλικόνη είναι κατασκευασμένες με 42% ανακυκλωμένα υλικά και διαθέτουν διακριτικές μεταλλικές πινελιές. Είναι ανθεκτικές στους λεκέδες με επένδυση από μικροΐνες για να προστατεύουν ακόμα περισσότερο τη συσκευή. Μάλιστα, τα χρώματα των θηκών φαίνεται πως ταιριάζουν με τις χρωματικές επιλογές που έχει διαρρεύσει πως θα προσφέρουν οι συσκευές της σειράς.

Τα διαθέσιμα χρώματα λέγεται ότι θα ονομάζονται Rose, Mint, Charcoal και Hazel για το μικρότερο Pixel 8, ενώ για την έκδοση Pro τα χρώματα θα λέγονται Bay, Charcoal, Mint και Porcelain. Υπάρχει επίσης ένα χρώμα έκπληξη που θα είναι διαθέσιμο τόσο για το 8 όσο και για το 8 Pro. Ο λόγος για το Coral που είδαμε στο Pixel 7a.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό