20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Google Photos: Τα εργαλεία επεξεργασίας με τεχνητή νοημοσύνη διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες χωρίς συνδρομή

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Google ανακοίνωσε ότι τα εργαλεία που υποστηρίζονται από AI στο Google Photos θα είναι διαθέσιμα σε οποιονδήποτε χρησιμοποιεί την εφαρμογή, χωρίς να απαιτείται συνδρομή. Αυτά τα εργαλεία είναι τα Magic Eraser, Photo Unblur και Portrait light.

H κυκλοφορία θα γίνει από τις 15 Μαΐου, η οποία, συμπτωματικά ή όχι, είναι η επόμενη μέρα του ετήσιου συνεδρίου προγραμματιστών της Google. Η διαδικασία διάθεσης θα διαρκέσει μερικές εβδομάδες μετά από αυτήν την ημερομηνία, όπως το συνηθίζει η εταιρεία. Οι τρεις προαναφερθείσες λειτουργίες θα είναι επίσης διαθέσιμες σε “περισσότερες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των tablet Pixel”, αποκάλυψε η Google.

Πέρυσι, η Google κυκλοφόρησε το Magic Editor στα Pixel 8 και Pixel 8 Pro. Χρησιμοποιεί γενετική τεχνητή νοημοσύνη για να κάνει σύνθετες επεξεργασίες με απλές ενέργειες, όπως η αλλαγή θέσης του θέματος ή η αλλαγή χρώματος του ουρανού. Τώρα, αυτό επεκτείνεται σε όλες τις συσκευές Pixel με απεριόριστη χρήση.

Επιπλέον, όλοι οι χρήστες του Google Photos τόσο σε Android όσο και σε iOS θα λαμβάνουν 10 αποταμιεύσεις Magic Editor ανά μήνα. Η υπέρβαση αυτού του ορίου απαιτεί είτε μια συσκευή Pixel είτε ένα πρόγραμμα Premium Google One που περιλαμβάνει 2 TB ή περισσότερο χώρο αποθήκευσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό