20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Google Nearby Share: Ενσωματώνεται με το Quick Share της Samsung

Ειδήσεις Ελλάδα

H Google ανακοίνωσε ένα πλήρες rebranding του Nearby Share για Android, το οποίο έρχεται βελτιωμένο και σε συνεργασία με τη Samsung.

Το Nearby Share ήρθε το 2020 και διευκολύνει πολύ την αποστολή αρχείων και φακέλων μεταξύ συσκευών Android και υπολογιστών που είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi. Ωστόσο, μεγάλες κατασκευαστές ΟΕΜ προσφέρουν το κάτι παραπάνω, όπως η Samsung με το Quick Share.

Τώρα, στη CES 2024, η Google ανακοίνωσε πως το Quick Share ενσωματώνει τα καλύτερα και από τα δύο βοηθητικά προγράμματα και λειτουργεί σε όλο το οικοσύστημα Android. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το σύστημα για να μοιράζεστε περιεχόμενο με Chromebook, ενώ η Google συνεργάζεται με κατασκευαστές υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένης της LG, για την προεγκατάσταση της εφαρμογής Quick Share σε υπολογιστές με Windows.

Με το νέο σύστημα, απλώς πατάτε το εικονίδιο Quick Share και λαμβάνετε μια λίστα με τις διαθέσιμες συσκευές που βρίσκονται κοντά. Μπορείτε να επιλέξετε ποιος μπορεί να ανακαλύψει τη συσκευή σας και να στείλει αρχεία – όλοι, μόνο οι επαφές σας ή μόνο οι δικές σας συσκευές.

Η Google διαβεβαιώνει τους χρήστες ότι οι ρυθμίσεις απορρήτου που καθορίζουν την ορατότητα της συσκευής σας παραμένουν αμετάβλητες από το Nearby Share. Η μεγαλύτερη αλλαγή μπορεί να εμφανιστεί στα τηλέφωνα Samsung, όπου μεμονωμένες επιλογές για Nearby Share και Quick Share ενοποιούνται σε ένα εργαλείο.

Το νέο Quick Share αναμένεται να ξεκινήσει να κυκλοφορεί στις τρέχουσες συσκευές με δυνατότητα Nearby Share τον Φεβρουάριο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό