20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Google Home: Νωρίτερα του αναμενόμενου μία νέα δυνατότητα αυτοματισμού

Ειδήσεις Ελλάδα

To τελευταίο χρονικό διάστημα η εφαρμογή Google Home άρχισε να επανασχεδιάζεται με στόχο την βελτίωσή της. Η νέα εμφάνισή της βρίσκεται υπό κατασκευή, αλλά ακόμη και πριν είναι έτοιμη για το κοινό, υπάρχει ήδη ένα εύχρηστο νέο τέχνασμα αυτοματισμού.

Η δυνατότητα χρήσης ενεργειών συσκευών για τις ρουτίνες του Βοηθού είναι χρήσιμη όταν θέλετε να συνδέσετε μια συσκευής με μια άλλη ή όταν χρειάζεστε απλώς τη ρουτίνα αυτοματισμού σας για να σας ενημερώσει για την εκτέλεσή της. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να ορίσετε ένα έξυπνο φως που να ανάβει το πρωί για να σας εύχεται ο Βοηθός καλημέρα. Μπορείτε επίσης να συσχετίσετε έναν κανόνα με πολλές ενέργειες, όπως κάθε άλλη ρουτίνα στην εφαρμογή Home.

Η Google ανακοίνωσε ότι οι ενεργοποιήσεις συσκευών θα συνοδεύουν τον επανασχεδιασμό της εφαρμογής Home, αλλά μια αναφορά στο Twitter δείχνει ότι ορισμένοι χρήστες αποκτούν τη δυνατότητα με την παλιά διεπαφή της εφαρμογής. Η νέα λειτουργικότητα έχει εντοπιστεί ακόμη και στην beta εφαρμογή στο iOS. Σε κάθε περίπτωση, η διαθεσιμότητα φαίνεται να είναι ακόμα αρκετά περιορισμένη, επειδή δεν βλέπουμε τη νέα επιλογή ενεργοποίησης στις συσκευές μας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό