20 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Google Bard Gemini Pro και Double-Check πλέον διαθέσιμα στην Ελλάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον Δεκέμβριο που μας πέρασε, η Google ανακοίνωσε μια σημαντική εξέλιξη στην τεχνητή νοημοσύνη, παρουσιάζοντας το Gemini, το πιο εξελιγμένο και δυνατό AI μοντέλο της. Στις ανακοινώσεις τότε περιλαμβανόταν η είδηση ότι το Bard θα χρησιμοποιήσει μια προσαρμοσμένη έκδοση του Gemini Pro, σήμερα η Google ανακοινώσει ότι το Bard με Gemini Pro είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα.

Το Bard με το Gemini Pro διακρίνεται στην κατανόηση, συνοψισμό, αντίληψη, δημιουργία κώδικα και προγραμματισμό. Στο πλαίσιο της προοδευτικής και υπεύθυνης προσέγγισής μας στην AI, η Google συνεργάστηκε εκ των προτέρων με ειδικούς, νομοθέτες και ρυθμιστικές αρχές για την προστασία της ιδιωτικότητας για αυτή την επέκταση.

Επαλήθευση απαντήσεων του Bard στα ελληνικά

Πατώντας το εικονίδιο “G” στο Bard, αυτό επαληθεύει την απάντηση και αξιολογεί την ύπαρξη στοιχείων στο διαδίκτυο που την τεκμηριώνουν. Εάν μια απάντηση είναι επαληθεύσιμη έτσι, μπορείτε να πατήσετε τις επισημασμένες φράσεις για να μάθετε περισσότερα για τα ευρήματα από το Google Search, επιβεβαιώνοντας ή διαψεύδοντας τις πληροφορίες.

Με αυτές τις αναβαθμίσεις, το Bard καθίσταται πιο προσβάσιμο, αποτελεσματικό και προσαρμοστικό, υποστηρίζοντας από περίπλοκα δημιουργικά έργα μέχρι απλές καθημερινές δραστηριότητες.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό