24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Google Bard AI: Πλέον μπορεί να δημιουργήσει εικόνες

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Google ανακοίνωσε μια νέα σημαντική αναβάθμιση για το Bard, αφού μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί το Gemini Pro, το πιο πρόσφατο πολυτροπικό μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης της Google, σε όλες τις γλώσσες και τις περιοχές όπου το Bard είναι ήδη διαθέσιμο.

Η δυνατότητα τροφοδοτείται από το νεότερο μοντέλο Imagen 2 της Google, το οποίο είναι “σχεδιασμένο για να εξισορροπεί την ποιότητα και την ταχύτητα, παρέχοντας υψηλής ποιότητας, φωτορεαλιστικά αποτελέσματα”.

Η χρήση της δυνατότητας είναι πολύ απλή. Πληκτρολογείς την περιγραφή στο πλαίσιο κειμένου του Bard. Στη συνέχεια, θα παίρνεις “προσαρμοσμένα, ευρείας εμβέλειας γραφικά που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε την ιδέα σας”. Ο Bard χρησιμοποιεί το SynthID για να ενσωματώσει ψηφιακά αναγνωρίσιμα υδατογραφήματα στα εικονοστοιχεία των δημιουργούμενων εικόνων, έτσι ώστε να υπάρχει ένας σαφής τρόπος να καταλάβουμε ότι δημιουργήθηκαν με τεχνητή νοημοσύνη.

Ακόμα, μπορείς να εξακριβώσεις την εγκυρότητα της απάντησης του Bard με τα αποτελέσματα αναζήτησης Google σε περισσότερες από 40 γλώσσες κάνοντας κλικ στο εικονίδιο G. Μόλις κάνεις κλικ σε αυτό, ο Bard θα αξιολογήσει εάν υπάρχει περιεχόμενο στο web που τεκμηριώνει την απάντησή του. Θα υπάρχουν επισημασμένες φράσεις και θα μπορείς να μάθεις περισσότερα σχετικά με αυτό που ζήτησες.

Η Google λέει ότι ο οργανισμός Large Model Systems, ένας “κορυφαίος αξιολογητής μοντέλων γλώσσας και chatbots σε όλες τις γλώσσες” πιστεύει ότι το Bard with Gemini Pro είναι “ένα από τα πιο προτιμώμενα chatbots διαθέσιμα”, με ή χωρίς κόστος, σημειώνοντας ότι έχει κάνει ένα “εκπληκτικό άλμα προς τα εμπρός”. Οι αξιολογήσεις από τρίτους αξιολογητές της Google αναγνώρισαν επίσης τον Bard με το Gemini Pro ως “ένα από τα τεχνητή νοημοσύνη συνομιλίας με τις καλύτερες επιδόσεις, σε σύγκριση με κορυφαίες δωρεάν και επί πληρωμή εναλλακτικές λύσεις”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό