20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Good Job Nicky: Σοκάρει η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που πέρασε – Έχασε 22 κιλά & δεν έτρωγε

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία από τις δυσκολότερες εμπειρίες της ζωής του εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του ο Good Job Nicky ο οποίος αν δεν είχε πασχίσει για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε, θα είχε θέσει σε μεγάλο κίνδυνο την ίδια του τη ζωή! 

Καλεσμένος του Fipster, ο γιος του Γιάννη Πάριου αποκάλυψε ότι είχε πάθει ψευδοδυσφαγία. Δεν είναι τίποτα άλλο από τον φόβο που αποκτά ξαφνικά ο ασθενής για την κατάποση.

Λόγω του γεγονότος ότι πιστεύει ότι δεν μπορεί να καταπιεί τίποτα, δεν τρώει και δεν πίνει απολύτως τίποτα, με αποτέλεσμα να θέτει τον εαυτό του σε μεγάλο κίνδυνο.

Ο Good Job Nicky μιλώντας για την δική του εμπειρία, αποκάλυψε:

«Είχα πάθει ψευδοδυσφαγία. Είναι ο φόβος της κατάποσης και είχα χάσει 22 κιλά. Είχα φτάσει 65,5 κιλά τέλος πάντων –να σου δείξω φωτογραφίες μετά, δεν θα το πιστεύεις- από κρίση πανικού… Χάλια, χάλια… Το χειρότερο πράγμα. Δεν στο εύχομαι. Γι’ αυτό παιδιά να τρώτε».

Ένα ακόμα θύμα διατροφικής διαταραχής παρόμοιου είδους ήταν και η Κύπρια παρουσιάστρια Χριστίνα Αριστοτέλους η οποία είχε μιλήσει κατά το παρελθόν ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετώπισε και η ίδια πριν από καιρό.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό