17.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Galaxy Z Fold 6: Θα είναι το πιο λεπτό foldable που έφτιαξε ποτέ η Samsung

Ειδήσεις Ελλάδα

Συγκριτικά με τα κινεζικά, τα αναδιπλούμενα smartphone της Samsung είναι πολύ πιο παχιά και αυτό προφανώς επηρεάζει την εμπειρία του χρήστη. Ενδεικτικά, το Honor Magic V2 έχει πάχος 10,1 mm όταν είναι κλειστό, ενώ το Galaxy Z Fold 5 είναι 13,4 mm.

Ωστόσο, φαίνεται πως φέτος το μήνυμα έφτασε στη Samsung. Σύμφωνα με μια νέα φήμη, το επερχόμενο Galaxy Z Fold 6 που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι θα είναι το λεπτότερο foldable που έχει φτιάξει ποτέ η εταιρεία. By far. Αναμένεται να φτάσει ακριβώς στα 11 mm όταν είναι κλειστό, αριθμό που δεν αποτελεί ρεκόρ αλλά είναι πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα μοντέλα.

Z Fold 6 is super thin. pic.twitter.com/JfsExkDafK

— Rjey (@RjeyTech) February 21, 2024

Η εικόνα στην ανάρτηση δεν δείχνει το πραγματικό Galaxy Z Fold 6, είναι απλώς μια κατά προσέγγιση συρρίκνωση του Fold5 αναλογικά στα 11 mm. Πρόκειται, δε, για μια ανεπιβεβαίωτη φήμη, η οποία, όμως, ακούγεται αρκετά.

Το Galaxy Z Fold 6 αναμένεται να παρουσιαστεί με τεράστια αναβάθμιση στην κάμερα στα τέλη Ιουλίου μαζί με το Galaxy Z Flip 6 και το Galaxy Ring, το οποίο παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο στην εκδήλωση παρουσίασης του Galaxy S24.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό