23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Galaxy Unpacked 2024: Το Techblog στο San Jose της Καλιφόρνια

Ειδήσεις Ελλάδα

Σήμερα, η Samsung αποκάλυψε εδώ στο San Jose της Καλιφόρνια τα νέα μοντέλα Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ και Galaxy S24, εισάγοντας πρωτοποριακές εμπειρίες στον τομέα των κινητών συσκευών με ενσωματωμένες λειτουργίες AI (τεχνητής νοημοσύνης). Το Techblog είναι το μοναδικό ελληνικό “Tech” μέσο προσκεκλημένο της Samsung εδώ στην Αμερική.

Η νέα σειρά Galaxy S24 σηματοδοτεί την επόμενη δεκαετία καινοτομίας στον τομέα των κινητών συσκευών, αντανακλώντας την πλούσια κληρονομιά καινοτομίας της εταιρείας και τη βαθιά κατανόηση των αναγκών των χρηστών στα smartphones, παρουσιάοντας νέες δυνατότητες με το Galaxy AI για τους χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Η τεχνητή νοημοσύνη του Galaxy AI καθιστά τις καθημερινές εργασίες πιο απλές, ειδικά στον τομέα της επικοινωνίας. Το Galaxy S24 καταργεί γλωσσικά εμπόδια, ευκολύνοντας την επικοινωνία σε διάφορες γλώσσες. Η λειτουργία Live Translate μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο κατά τις κλήσεις, ενώ η λειτουργία Interpreter μεταφράζει ζωντανές συνομιλίες σε διαχωρισμένη οθόνη. Το Chat Assist βελτιώνει τον τόνο των μηνυμάτων, προσφέροντας εναλλακτικές διατυπώσεις. Επιπλέον, το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο Samsung μεταφράζει κείμενα σε πραγματικό χρόνο. Το Note Assist στο Samsung Notes διευκολύνει την οργάνωση, ενώ το Transcript Assist απομαγνητοφωνεί φωνητικές εγγραφές και τις μεταφράζει.

Αναζήτηση και δημιουργικότητα επαναπροσδιορίζονται με τα νέα Galaxy S24

Τα νέα Galaxy S24 εισάγουν τη λειτουργία «Κυκλώστε για αναζήτηση» της Google, προσφέροντας ένα νέο εργαλείο για ανακαλύψεις μέσω απλών κινήσεων. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες σχετικά με οτιδήποτε στην οθόνη τους, από φωτογραφίες στα social media έως βίντεο στο YouTube. Η τεχνολογία AI προσφέρει συνολικές περιλήψεις και επιτρέπει σύνθετες ερωτήσεις.

Το ProVisual Engine της σειράς Galaxy S24 βελτιώνει τη λήψη και κοινοποίηση φωτογραφιών. Η Nightography προσφέρει εκπληκτική ποιότητα σε διάφορες συνθήκες φωτισμού, ενώ η λειτουργία Super HDR ενισχύει τις προεπισκοπήσεις. Οι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης ενσωματώνουν τις λειτουργίες της κάμερας Premium, επιτρέποντας την εύκολη κοινοποίηση στιγμιοτύπων.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας.

Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό