17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Galaxy Unpacked 2024: Το Techblog πάει San Jose για τη νέα εποχή Galaxy AI

Ειδήσεις Ελλάδα

Την επόμενη εβδομάδα, το Techblog θα βρεθεί στο San Jose της Καλιφόρνια για να παρακολουθήσουμε από κοντά το Galaxy Unpacked 2024. Προσκεκλημένοι της Samsung θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να αναλύψουμε πρώτοι μία νέα εποχή τεχνολογίας και δυνατοτήτων με τις πιο πρόσφατες καινοτομίες Galaxy, σχεδιασμένες να μεταμορφώσουν τον τρόπο που επικοινωνούμε και δημιουργούμε.

Η νέα σειρά Galaxy S24 αναμένεται να θέσει ακόμα υψηλότερα πρότυπα από κάθε άλλη φορά, παρουσιάζοντας την πιο smart Samsung εμπειρία κινητής έως σήμερα. Το Techblog είναι το μοναδικό “Tech” μέσο από την Ελλάδα προσκεκλημένο της Samsung για το Galaxy Unpacked στο San Jose!

Το ραντεβού κλείνεται για τις 17 Ιανουαρίου, στις 20:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας και την εκδήλωση να μεταδίδεται ζωντανά στο Samsung.com/gr και στο κανάλι της Samsung στο YouTube.

Μείνετε συντονισμένοι εδώ το Techblog.gr και τα social media για να ανακαλύψετε πρώτοι τις τελευταίες καινοτομίες του οικοσυστήματος Galaxy, που προσφέρουν μια επική εμπειρία κινητής που υποστηρίζεται από τεχνολογία AI.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας.

Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό