15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Galaxy S23 Ultra: Η Samsung διόρθωσε το πρόβλημα με το S Pen

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν από κάποιες ημέρες έγινε γνωστό πως ορισμένοι χρήστες του ολοκαίνουργιου, υπερ-premium Galaxy S23 Ultra αντιμετώπιζαν πρόβλημα με το S Pen τους. Πιο συγκεκριμένα, αυτό αποσυνδεόταν συνεχώς με αποτέλεσμα πολλές από τις λειτουργίες του να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Ευτυχώς η Samsung κυκλοφόρησε τώρα μια διόρθωση για την οποία απαιτείται απλώς ενημέρωση της εφαρμογής.

Το S23 Ultra χρησιμοποιεί Bluetooth για να λαμβάνει εντολές από το S Pen. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε την κάμερα, τα μέσα και πολλά άλλα, κουνώντας το αναλόγως και χρησιμοποιώντας το Air Actions. Για λόγους εξοικονόμησης μπαταρίας, αυτή η σύνδεση τερματίζεται όταν το S Pen είναι αποθηκευμένο στο τηλέφωνο.

Βγάζοντας ξανά τη γραφίδα υποτίθεται ότι η σύνδεση επανέρχεται ωστόσο, λόγω του bug, οι πιθανότητες να συμβεί πραγματικά αυτό ανέρχονται σε 50/50.

Αν και μπορείτε να χρησιμοποιείτε το S Pen για κανονικές λειτουργίες γραφίδας χωρίς τη σύνδεση Bluetooth, εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο που ενημερώνει για το ζήτημα.

Μια λύση ήταν να ενεργοποιήσετε την επιλογή “Διατήρηση του S Pen συνδεδεμένο” στις ρυθμίσεις, η οποία διατηρεί τη σύνδεση Bluetooth σε λειτουργία ακόμα και όταν το S Pen φορτίζεται μέσα στο τηλέφωνο.

Τώρα, ωστόσο, κυκλοφορεί μια σωστή διόρθωση μέσω μιας ενημέρωσης της εφαρμογής Air Command στο Galaxy Store. Πιθανότατα θα χρειαστεί λίγος χρόνος προκειμένου να φτάσει σε όλους τους χρήστες Samsung Galaxy S23 Ultra.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό