20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Galaxy S23 FE: Η Samsung κυκλοφορεί επίσημο βίντεο unboxing

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung μόλις κυκλοφόρησε το Galaxy S23 Fan Edition (FE) και έβγαλε ένα επίσημο βίντεο unboxing για το τηλέφωνο, το οποίο ξεκινά από $599 για το μοντέλο εξοπλισμένο με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Υπάρχει επίσης μια έκδοση του τηλεφώνου με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο.

Οι χρωματικές επιλογές, οι οποίες εμφανίζονται στην αρχή του βίντεο, δείχνουν το τηλέφωνο σε Γραφίτη, Κρέμα, Μέντα και Μωβ. Δύο αποκλειστικά χρώματα της Samsung είναι επίσης διαθέσιμα, το Μανταρινί και το Indigo (που είναι η απόχρωση των blue jeans).

Στο βίντεο μπορούμε να δούμε μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, ξεκινώντας από την οθόνη Dynamic AMOLED 2X 6,4 ιντσών με ανάλυση FHD+ 1080 x 2340 και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Το τηλέφωνο είναι πιστοποιημένο με IP68 για προστασία από σκόνη και νερό. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή είναι ανθεκτική στη σκόνη και θα πρέπει θεωρητικά να αντέχει τη βύθιση σε νερό σε βάθος 1,5 μέτρων για έως 30 λεπτά.

Το βίντεο επισημαίνει ότι η οθόνη προστατεύεται από το Gorilla Glass 5 και ότι το τηλέφωνο διαθέτει αλουμινένιο πλαίσιο περιμετρικά. Ο πίσω φακός αποτελείται από μια κάμερα Ultra-wide 12MP, μια κύρια κάμερα 50MP Wide και μια κάμερα 8MP με οπτικό ζουμ 3x. Για selfies και βιντεοκλήσεις υπάρχει μια μπροστινή κάμερα 10MP. Ακόμα, τονίζει ότι με τη λειτουργία Nightography μπορούν να ληφθούν νυχτερινές φωτογραφίες με ζωντανή λεπτομέρεια.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το Vision Booster, το οποίο βοηθά την οθόνη να παραμένει ορατή ακόμα και υπό το φως του ήλιου, και μια μπαταρία 4500mAh. Το τηλέφωνο φοράει το chipset Snapdragon 8 Gen 1.

Στο κουτί περιλαμβάνεται ένα Οδηγός Γρήγορης Έναρξης, ένα καλώδιο USB-C σε USB-C και ένα εργαλείο εξαγωγής για την κάρτα SIM.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό