25.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Galaxy AI Café: Η καφετέρια της Samsung όπου παραγγέλνεις με Circle to Search και Live Translate

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung έχει μια πολύ ικανή ομάδα μάρκετινγκ, το τελευταίο εύρημα της οποίας ονομάζεται “Galaxy AI Café” και βρίσκεται στην Ολλανδία σε διάφορες τοποθεσίες.

Πιο συγκεκριμένα:

Αϊντχόβεν: 17 και 18 ΜαΐουΡότερνταμ: 25 και 26 ΜαΐουWestfield: 27 Μαΐου έως 2 ΙουνίουΧάρλεμ: 8 και 9 ΙουνίουLeeuwarden: 14 και 15 Ιουνίου

Πρόκειται για ένα καφέ όπου για να κάνετε το οτιδήποτε θα πρέπει να αλληλεπιδράσετε με το Galaxy AI.

Το Galaxy AI café άνοιξε στην Ολλανδία την περασμένη εβδομάδα και θα βρίσκεται σε διάφορες τοποθεσίες σε όλη τη χώρα . Η νέα καμπάνια ενεργοποίησης Galaxy επιτρέπει στους επισκέπτες να βιώσουν τις πιο πρόσφατες λειτουργίες Galaxy AI μέσω μιας ρύθμισης με θέμα την Κορέα.

«Θέλαμε οι άνθρωποι να ανακαλύψουν τις εκτεταμένες δυνατότητες του Galaxy AI με μοναδικό τρόπο», λέει ο Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile eXperiences στη Samsung Netherlands. “Η κορεατική κουλτούρα είναι πολύ δημοφιλής εδώ χάρη στην K-pop, την Kimchi και τις κορεάτικες σειρές όπως το Squid Game, έτσι δημιουργήσαμε μια κορεατική εμπειρία με κορεάτικους στίχους, φωτισμό νέον και έναν μπάρμαν που μιλάει Κορεάτικα.”

Στο καφέ, οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Circle to Search της Google για να βρουν πληροφορίες σχετικά με τα αγαπημένα τους σνακ και να τα παραγγείλουν από τον κορεάτη μπάρμαν χρησιμοποιώντας τη λειτουργία AI Live Translate. Οι επισκέπτες λαμβάνουν ένα φυλλάδιο με μια προώθηση για την αγορά προϊόντων Galaxy AI σε τοπικά καταστήματα.

«Μια αβίαστα μεταφρασμένη συνομιλία WhatsApp με έναν μπάρμαν που μιλάει Κορεάτικα είναι ένας τέλειος τρόπος για να δείξετε την ευκολία του Galaxy AI», υποστηρίζει ο Gerben. “Τα γλωσσικά εμπόδια ανήκουν στο παρελθόν, ακόμα και όταν βρίσκεστε σε διακοπές στην Κορέα! Ελπίζουμε οι επισκέπτες να φύγουν από το καφέ Galaxy AI χαρούμενοι και εμπνευσμένοι”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό