23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Frozen Empire, δείτε το εντυπωσιακό νέο trailer για το sequel

Ειδήσεις Ελλάδα

Το νέο παγκόσμιο trailer για το Ghostbusters: Frozen Empire, αποκαλύπτει τη διαβολικά παγωμένη επιστροφή του franchise στη Νέα Υόρκη. Στο trailer ο Gary Grooberson (Paul Rudd) και η οικογένεια Spengler βρίσκονται στο επίκεντρο της δράσης. Το κοινό γνώρισε για πρώτη φορά αυτούς τους χαρακτήρες στην ταινία Ghostbusters: Afterlife του 2021, Afterlife, αλλά αυτή τη φορά κυνηγούν φαντάσματα στους δρόμους του Μανχάταν αντί να ζουν την ήσυχη ζωή στην αγροτική Οκλαχόμα.

Μιλώντας στο Total Film, ο σκηνοθέτης και συν-σεναριογράφος του Ghostbusters: Frozen Empire, Gil Kenan, εξηγεί:

Η μετακίνηση στην Οκλαχόμα για το Afterlife ήταν σε μεγάλο βαθμό σχεδιασμένη. Ξέραμε ότι έπρεπε να φύγουμε από τη Νέα Υόρκη για να επαναπροσδιορίσουμε τι σημαίνει να κάνεις ghostbusting και τι σημαίνει να είσαι Ghostbuster. Θέλαμε να εστιάσουμε εκ νέου τις ιστορίες σε έναν χαρακτήρα και ειδικότερα σε αυτόν της Φοίβης. Έπρεπε να ξεφύγουμε από τον μηχανισμό του ghostbusting προκειμένου να τον επαναπροσδιορίσουμε.

Αφού το κάναμε αυτό, το επόμενο καθήκον ήταν: «Πώς θα αξιοποιήσετε αυτή την ανακάλυψη;». Πώς παίρνεις το μονοπάτι που έχει χαραχτεί μπροστά στους χαρακτήρες μας και τους αναγκάζεις να μπουν στο ρινγκ; Τι σημαίνει να είσαι Ghostbuster; Τι σημαίνει να είσαι Ghostbuster στη Νέα Υόρκη; Και συγκεκριμένα, τι σημαίνει να είσαι Ghostbuster στη Νέα Υόρκη όταν η μεγαλύτερη απειλή που αντιμετώπισε ποτέ ο θεσμός έρχεται σε επαφή με την πόλη;”. Αυτή είναι η ιστορία.

Το trailer προσφέρει επίσης μια νέα ματιά στον «δράκο των υπονόμων» που η ομάδα θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτή τη φορά. Το Ghostbusters: Frozen Empire είναι η πρώτη ταινία του franchise που γυρίστηκε μετά τον θάνατο του Ivan Reitman, ο οποίος σκηνοθέτησε τις δύο πρώτες ταινίες και ήταν παραγωγός/συν-σεναριογράφος στο Afterlife του 2021 (καθώς και παραγωγός στο γυναικείο reboot του 2016). Ο Kenan αποκαλύπτει ότι ο Reitman είχε ενημερωθεί για την υπόθεση του sequel, καθώς και για την επιστροφή στο Μανχάταν.

Καταφέραμε να παρουσιάσουμε την υπόθεση αυτής της ταινίας στον Ivan τους μήνες μετά την κυκλοφορία του Afterlife. Το να του αφηγηθούμε αυτή την ιστορία και να δούμε την αντίδρασή του ήταν τόσο όμορφο. Σίγουρα ένιωσα ότι ήταν άνεμος στα πανιά μας. Ως σκηνοθέτης, το μόνο που μπορώ να ελπίζω είναι να κάνω μια ταινία για την οποία ο Ivan θα ήταν περήφανος. Ξέρω ότι ο γιος του Ivan, Jason, ως παραγωγός ανέλαβε σε τεράστιο βαθμό να με υποστηρίξει, να με προστατεύσει και να με ενθαρρύνει με τον τρόπο που ο πατέρας του έκανε γι’ αυτόν στο Afterlife.

Οι fans μπορούν επίσης να περιμένουν την επιστροφή των Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Bill Murray και Annie Potts, καθώς και μια ιστορία που περιστρέφεται γύρω από τον εμβληματικό πυροσβεστικό σταθμό του Μανχάταν.

Το Ghostbusters: Frozen Empire θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 22 Μαρτίου 2024.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό