21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Formula 1, Σάινθ: «Η κακή συνεργασία με την ομάδα μου στέρησε το Top3»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ισπανός είναι σίγουρος πως είχε την ταχύτητα να βρεθεί στην πρώτη τριάδα των κατατακτήριων δοκιμών του GP της F1 στην Αυστραλία.

Οι κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Αυστραλίας, τρίτου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, δεν κύλησαν με τον καλύτερο τρόπο για τη Scuderia Ferrari. Οι Κάρλος Σάινθ και Σαρλ Λεκλέρ, περιορίστηκαν στην πέμπτη και την έκτη θέση αντίστοιχα, όντας μισό δευτερόλεπτο μακριά από τον pole man, Μαξ Φερστάπεν.

Όμως σύμφωνα με τον Ισπανό, δεν ήταν αυτή η πραγματική διαφορά του από τον παγκόσμιο πρωταθλητή, αποδίδοντας το τελικό αποτέλεσμα σε κακό συντονισμό με το pit wall της Scuderia.

#Quali ✅@Carlossainz55 P5 @Charles_Leclerc P7

Tomorrow we’ll give our best#AusGP pic.twitter.com/54fdIw0lXP

— Scuderia Ferrari (@ScuderiaFerrari) April 1, 2023

«Είχα πρόβλημα με την “κίνηση”, με τον Φερνάντο (Αλόνσο) και τον Εστεμπάν (Οκόν). Πρέπει να βρούμε καλύτερο τρόπο συνεργασίας με την ομάδα γιατί στο τέλος είχα τραγικό γύρο εξόδου από τα pit κι αυτό μου στοίχησε ένα πλασάρισμα στις πρώτες τρεις θέσεις», είπε με σιγουριά ο Σάινθ.

C² but make it giant 😂#AusGP 🇦🇺 pic.twitter.com/kNxtZyPXFP

— Scuderia Ferrari (@ScuderiaFerrari) March 31, 2023

Ο 28χρονος έδωσε και επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά: «Είχα κακή προετοιμασία για τον γύρο μου, αναφορικά με τις θερμοκρασίες ελαστικών. Αφήσαμε δύο-τρία μονοθέσια να περάσουν γιατί από την ομάδα μου είπαν πως ήταν σε γρήγορο γύρο, με αποτέλεσμα να κόψω ρυθμό. Έπειτα με καθυστέρησαν γιατί εκείνοι δεν ήταν πια σε γρήγορο γύρο, με αποτέλεσμα να χάσω 2-3 δέκατα στον πρώτο τομέα της πίστας. Χρειάστηκε να ρισκάρω πολύ στους επόμενους δύο και μάλιστα ο υπόλοιπος γύρος μου ήταν πολύ καλός».

Το Grand Prix Αυστραλίας απαιτεί πρωινό ξύπνημα. Το LIVE του Gazzetta που θα σας μεταφέρει όλη τη δράση και το παρασκήνιο από το Άλμπερτ Παρκ, αρχίζει στις 7.40 το πρωί!

Τηλεοπτικά, το ραντεβού με τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+, είναι στις 7 το πρωί με το “Formula 1 Show”, ενώ τα κόκκινα φώτα στη Μελβούρνη θα σβήσουν στις 8.

Φωτογραφίες: Scuderia Ferrari



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό