18.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ford Ranger – Και με μικρή προκαταβολή και με χαμηλό μίσθωμα μέσω της Ford Lease

Ειδήσεις Ελλάδα

Mία κατηγορία η οποία παρουσιάζει μία έντονη δυναμική είναι αυτή των Pick Up. Αυτό διότι η εξέλιξη τους αφενός τα έχει καταστήσει εφάμιλλα των επιβατικών, ως προς την άνεση, τον εξοπλισμό και την τεχνολογία, αφετέρου είναι σε θέση να προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση ότι μπορείς να πάς παντού και να κάνεις τα πάντα. Και ένα τέτοιο, το πλέον χαρακτηριστικό, παράδειγμα συνδυασμού άνεσης και υψηλών δυνατοτήτων εντός αλλά κυρίως εκτός δρόμου, είναι το Ford Ranger.

 
Ένα Pick Up με εντυπωσιακή σχεδίαση, ειδικά στην ολοκαίνουρια γενιά που κυκλοφορεί, ευρύχωρη και ποιοτική καμπίνα επιβατών, πλούσιο εξοπλισμό και κυρίως απίστευτες εκτός δρόμου δυνατότητες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως πρόσφατα βραβεύτηκε με τον τίτλο «INTERNATIONAL PICK UP 2024».

 
Η Ford θέλοντας να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού στο Ranger, δημιούργησε ένα εξαιρετικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέσω της Ford Lease, που καθιστά την απόκτησή του πιο εύκολη από ποτέ. Πιο συγκεκριμένα η έκδοση Limited, μπορεί να αποκτηθεί για μακροχρόνια μίσθωση με διάρκεια 48 μηνών. Το ύψος της προκαταβολής ανερχεται στα 9500 Ευρώ και το μηνιαίο μίσθωμα στα 399 Ευρώ, πλέον ΦΠΑ και τα δύο.

 
Έτσι θα εχετε στη διάθεσή σας ένα ολοκαίνουριο Pick Up, με έναν δίλιτρο κινητήρα πετρελαίου που αποδίδει 205 ίππους, προκειμένου να κάνετε την εργασία σας απροβλημάτιστα, ή να απολαύσετε τα χόμπυ σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχετική ιστοσελίδα της Ford εδώ.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό