19.3 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ford Mustang Mach-E – Με τεχνολογική υπεροχή και οδηγική απόλαυση

Ειδήσεις Ελλάδα

Το να χρησιμοποιήσεις ένα εμβληματικό όνομα, για το σύνολο της αυτοκίνησης και όχι μόνο για την εταιρία σου, σε ένα ολοκαίνουριο μοντέλο και μάλιστα ηλεκτροκίνητο, ενέχει πολλούς και σημαντικούς κινδύνους. Και όμως η Ford όχι μόνο το τόλμησε, αλλά κατάφερε να μας αποδείξει πως δικαίως η Mach-E θεωρείται μία γνήσια Mustang. Κατάφερε μάλιστα να πάει το όλο εγχείρημα ένα βήμα παραπέρα, συνδυάζοντας τα θετικά χαρακτηριστικά από διαφορετικές κατηγορίες σε ένα αυτοκίνητο. Αυτό διότι πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, με κροσσόβερ χαρακτηριστικά, καθώς υπάρχει και σε τετρακίνητη έκδοση, το οποίο είναι σε θέση να προσφέρει μία μοναδική αίσθηση απολαυστικής οδήγησης. Οι μηχανικοί της Ford μάλιστα κατάφεραν να «εκμεταλευτούν» τον αμιγώς ηλεκτρικό της χαρακτήρα, αναδεικνύοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο όλα τα δυνατά της χαρακτηριστικά.

Με μπαταρία έως 88 kWh, η αυτονομία της Ford Mustang Mach-E μπορεί να αγγίξει ακόμη και τα 600 χιλιόμετρα, ενώ η ισχύς φτάνει τους 478 ίππους. Πολύ σημαντικό για ένα ηλεκτρικό μοντέλο είναι πως σε έναν δυνατό φορτιστή είναι σε θέση να πάρει αυτονομία έως 117 χιλιόμετρα μέσα σε 10 λεπτά, κάτι που αφενός τη καθιστά ικανή για μεγάλα ταξίδια, αφετέρου διώχνει από τον οδηγό της το άγχος της αυτονομίας. Φυσικά ως γνήσιο σύγχρονο μοντέλο της Ford χαρακτηρίζεται από κορυφαία τεχνολογία σε όλα τα επίπεδα. Διαθέτει πολλά συστήματα ασφαλείας, κορυφαία συνδεσιμότητα, αλλά και καινοτόμα στοιχεία άνεσης που διαμορφώνουν μια εξαιρετικά απλή καθημερινότητα μαζί της! Στο εσωτερικό της η κατακόρυφα τοποθετημένη οθόνη αφής 15,5 ιντσών τραβάει  το βλέμμα. Διαθέτει κορυφαία ανάλυση και εξαιρετικά γρήγορη απόκριση στις εντολές του χειριστή, ενώ το  λειτουργικό σύστημα είναι εύκολο στη χρήση του. Βεβαίως υποστηρίζει σύνδεση με smartphone, ασύρματη σύνδεση με AppleCarPlay και διαθέτει ενσωματωμένο GPS με δυνατότητα live παρακολούθησης της κίνησης.

Η εμπειρία χρήσης ολοκληρώνεται από ένα εξαιρετικό ηχοσύστημα B&O με 10 ηχεία και συνολική ισχύ 560 W, το οποίο μεταμορφώνει την ακρόαση μουσικής σε μια πραγματικά premium εμπειρία. Επίσης έχει τη δυνατότητα για over the air αναβαθμίσεις των ηλεκτρονικών συστημάτων της, βελτιώνοντας την εμπειρία χρήσης. Ακόμα και οι μεγαλύτερες και σημαντικότερες ενημερώσεις μπορούν να εγκατασταθούν σε χώρο με διαθέσιμο δίκτυο Wi-Fi, στον χρόνο που βολεύει, χωρίς την ανάγκη επίσκεψης σε επίσημη αντιπροσωπεία Ford! Με την εφαρμογή Ford Pass, ο χρήστης μπορεί από όπου κι αν βρίσκεται να κλειδώσει και να ξεκλειδώσει την Mustang Mach-E, να δει το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας και να εντοπίσει τη θέση του αυτοκινήτου στον χάρτη σε πραγματικό χρόνο. Μπορεί να μάθει ακόμα και την πίεση των ελαστικών και να έχει μία συνολική εικόνα της κατάστασης του αυτοκινή του. Μέσω της εφαρμογής μπορεί να γίνει ακόμη και ο σχεδιασμός ενός μεγάλου ταξιδιού, έτσι ώστε να προγραμματιστούν στάσεις για φόρτιση με τη μέγιστη άνεση, ταχύτητα και ευκολία, αν χρειάζονται.  

Και το πιο σημαντικό απ’όλα είναι πως η Ford προσφέρει την Mustang Mach-E με πέντε χρόνια εγγύηση Ford Protect και το πραγματικά πολύ χαμηλό επιτόκιο του 2.99%, ενώ πέρα από τα μοναδικά πλεονεκτήματα αγοράς που παρουσιάζει ως αυτοκίνητο, ωφελείται και από την κρατική επιδότηση των 8000 Ευρώ, ως αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο που είναι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό