16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ford Mustang Mach 1 – ένα συλλεκτικό κόσμημα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Ειδήσεις Ελλάδα

Έτοιμη να βγεί και να κυκλοφορήσει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο είναι μία υπέροχη και συλλεκτική Ford Mustang Mach 1, την οποία είδαμε από κοντά στην αντιπροσωπεία της Ford Βροχίδης-Χατζής, λίγο πρίν παραδοθεί στον τυχερό αλλά και γνώστη, κάτοχό της.

Τυχερός διότι θα βρίσκεται πίσω από το τιμόνι της και θα την απολαμβάνει, γνώστης γιατί όπως μπορείτε να δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες επέλεξε το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο είναι και δυσεύρετο!!! έναντι του αυτόματου με το οποίο διατίθεται…

Σχεδιαστικά το μοντέλο ενσωματώνει μία πλειάδα καινοτομιών και ειδικά επεξεργασμένων λεπτομερειών αλλά και πολλά αεροδυναμικά βοηθήματα. Το ειδικά σχεδιασμένο εμπρός μέρος περιλαμβάνει μια νέα άνω γρίλια δύο τμημάτων, νέο splitter και κάτω εισαγωγή αέρα, καθώς και διαφορετικές πλευρικές, που συμβάλλουν στη βελτίωση της ψύξης και της αεροδυναμικής απόδοσης του οχήματος.

Κάτω από το καπό της πλέον οδηγοκεντρικής και απολαυστικής Mustang παραγωγής βρίσκεται ένας οκτακύλινδρος κινητήρας βενζίνης πέντε κυβικών που παράγει 460 ίππους και 529 ροπής.

Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης που βελτιώνει την πρόσφυση τόσο στην ευθεία όσο και στις εξόδους των στροφών, ενώ ενσωματώνεται και ρυθμιζόμενη ανάρτηση MagneRide για ακόμη πιο ομαλή συμπεριφορά κατά το στρίψιμο και το φρενάρισμα. Σημειώνεται πως τη δυναμική συμπεριφορά της Mustang Mach 1 ενισχύει και η νέα ρύθμιση του τιμονιού EPAS (electric power -assisted steering).

Η Mustang Mach 1 παράγει περισσότερη κάθετη δύναμη κατά 22% από την Mustang GT, κυρίως χάρη στο νέο σχεδιασμό του διαχύτη αέρα στο πίσω μέρος που προέρχεται από την Mustang Shelby GT500. Εμείς να ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας στον ιδιοκτήτης της πολλά και απολαυστικά χιλιόμετρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό