20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ford – Με σημαντικά προνόμια τα επιβατικά της μοντέλα, μέσω των «BLUE DAYS”

Ειδήσεις Ελλάδα

Mετά από αρκετά χρόνια περιπετειών, είτε λόγω της πανδημία, είτε εξαιτίας των προβλημάτων που προκάλεσε στις παραγωγές των εργοστασίων αυτοκινήτων, το 2024 δείχνει, εκτός απροόπτου, ότι θα είναι μία χρονιά όπου η αγορά αυτοκινήτου θα βρει ένα σημείο ισορροπίας. Ένα σημείο που ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις αυτοκινητοβιομηχανίες θα ξαναγίνει υγιής και αυτό θα σημάνει όφελος για τον τελικό καταναλωτή. Ήδη κάποιες εταιρίες όχι απλώς έχουν ασπαστεί την άποψη αυτή, αλλά είναι ήδη προετοιμασμένες να προσφέρουν σημαντικά προνομία στους υποψήφιους αγοραστές και φυσικά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.

Και ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Ford η οποία εκτός από το ότι έχει καταφέρει να διαθέτει άμεσα και έτοιμα προς παράδοση τα επιβατικά μοντέλα, τα συνοδεύει και με σημαντικά προνόμια μέσω του προγράμματος “FORD BLUE DAYS” με σκοπό η απόκτησή τους να γίνει πιο εύκολη και προσιτή για το ευρύ αγοραστικό κοινό. Φυσικά ο πλούσιος εξοπλισμός, η υψηλή ποιότητα, η σύγχρονη τεχνολογία και κυρίως η μοναδική οδική συμπεριφορά που χαρακτηρίζει τα επιβατικά, και όχι μόνο, μοντέλα της Ford, εξακολουθούν να αποτελούν τα συστατικά στοιχεία των αυτοκινήτων της.

Απλώς σε αυτά ήρθαν να προστεθουν μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος  κάποια προνομιακά οφέλη που ισχύουν μεταξύ άλλων για το  το πολυτάλαντο  Puma , το διαχρονικό Focus και το Kuga, το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις plug-in υβριδικό μοντέλο της Ευρώπης. Προγράμματα με χαμηλό επιτόκιο, μικρή προκαταβολή και πολλά ακόμη οφέλη που μπορείτε να ανακαλύψετε αν επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Ford και ενημερωθείτε άμεσα για τις μοναδικές «Ford Blue Days»!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό