20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ferrari και Hamilton μαζί από το 2025!

Ειδήσεις Ελλάδα

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση διάφορες φήμες κυκλοφορούν σχετικά με μετακινήσεις οδηγών και στελεχών από την μία ομάδα στην άλλη αλλά σπάνια δίνουμε σημασία. Αυτές οι φήμες ανήκουν στην κατηγορία “να ‘χαμε να λέγαμε” όμως φέτος και συγκεκριμένα εχθές, ένας από τους πλέον έγκριτους δημοσιογράφους σε οτιδήποτε αφορά την Ferrari ανέφερε ότι η ιταλική ομάδα έχει συμφωνήσει με τον Βρετανό 7 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Lewis Hamilton. Αυτή η φήμη κυκλοφορεί όμως κάθε χρόνο, τέτοια εποχή εδώ και 10 χρόνια περίπου… Η διαφορά είναι ότι αυτή τη φορά οι συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές και η είδηση προερχόταν από κάποιον έμπιστο. Όπερ και εγένετο. Πριν από λίγες ώρες, η Ferrari ανακοίνωσε επίσημα ότι από το 2025 ο Lewis Hamilton θα φοράει τα κόκκινα έχοντας συμφωνήσει σε ένα “πολυετές συμβόλαιο”.

Ο Hamilton οδηγεί με τα χρώματα της Mercedes-AMG από το 2013 και έχει κατακτήσει 6 από τους 7 Παγκόσμιους τίτλους του με τα ασημί βέλη – τον πρώτο τον είχε κατακτήσει νωρίτερα στην καριέρα του με την McLaren. Τα πράγματα όμως δεν πηγαίνουν πολύ καλά στην Mercedes-AMG και παρότι ο Βρετανός είχε υπογράψει για 2 χρόνια πέρυσι το καλοκαίρι, η θητεία του στην ομάδα θα διακοπεί πρόωρα με μία κίνηση που φέρνει δύο από τα μεγαλύτερα brands στον χώρο μαζί και ο ίδιος ο Hamilton χαρακτήρισε ως “μία από τις δυσκολότερες αποφάσεις που έχει χρειαστεί να πάρω”. Ο Lewis θα βρει στην Ferrari τον Charles Leclerc που μόλις πριν από λίγες ημέρες ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Scuderia. Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η δυναμική που θα αναπτυχθεί ανάμεσα στους δύο οδηγούς. Πρόκειται για δύο πολύ έντονες προσωπικότητες, για δύο οδηγούς με πάρα πολύ υψηλούς στόχους και μία ομάδα η οποία προσπαθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια να επιστρέψει στην κορυφή. Όμως και ο Lewis Hamilton και ο Charles Leclerc έχουν αλλάξει, έχουν ωριμάσει και πολλοί πιστεύουν ότι είναι σε θέση να διαχειριστούν πνευματικά αυτή την συγκατοίκηση.
Όπως καταλαβαίνεις, η μετακίνηση του Hamilton στην Ferrari από το 2025 ανοίγει έναν πολύ ενδιαφέροντα… χορό. Ο Carlos Sainz αναζητά ομάδα, η Mercedes-AMG αναζητά οδηγό ενώ πολλοί είναι αυτοί που τα συμβόλαια τους λήγουν το 2025 μεταξύ των οποίων ο George Russell (ο οποίος δύσκολα θα φύγει από την Mercedes με τα νέα δεδομένα), ο Alex Albon που έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με την Williams, ο… πολύς Fernando Alonso για τον οποίο δεν χρειάζονται σχόλια και το δίδυμο των οδηγών της Alpine, Esteban Ocon και Pierre Gasly. Ελπίζουμε ότι το 2024 θα έχει ενδιαφέρον αγωνιστικά αλλά τώρα ξέρουμε ότι θα έχει ενδιαφέρον τουλάχιστον εκτός πιστών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό