31.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Famagusta spoiler: Το τραγικό τέλος του Αντρέα Γεωργίου και η νέα ζωή του Χρήστου Λούλη

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύο ακόμη επεισόδια μένουν πριν το τέλος του Famagusta και δύο αποκαλύψεις διαλύουν την ηρεμία στην οικογένεια Σέκερη. 

Μένει ένα ακόμη επεισόδιο – εκτός από το σημερινό – για να φτάσουμε στο γλυκόπικρο τέλος της δεύτερης σεζόν του Famagusta. Ο τρίτος κύκλος θα μεταδοθεί πλέον από τον Οκτώβριο. Διαδοχικές ανατροπές και ανάμεικτα συναισθήματα θα υπάρξουν σε αυτά τα δύο επεισόδια, καθώς θα έχουμε την αντίθεση από τη ζωή στον θάνατο.

https://www.instagram.com/p/C7T1AbkMhvp/Ο Μάικλ έρχεται σε οριστική ρήξη με τη Σοφία

Αυτή την ιδιαίτερη τηλεοπτική μίξη ιστοριών που επιχείρησε φέτος ο Αντρέας Γεωργίου με το Famagusta – φάνηκε και από την αποτύπωση στα νούμερα τηλεθέασης – πως τελικά άρεσε στο κοινό. Αυτός ο πολυδιάστατος καμβάς στις ιστορίες, από το οδυνηρό παρελθόν της τουρκικής εισβολής και τα ντοκουμέντα που συγκινούν και προβληματίζουν, στο σήμερα της οικογένειας Σέκερη. Αυτό το σήμερα έχει επίσης δραματικές και προς το παρόν, κρυφές πτυχές.

Πριν φτάσουμε στη μεγάλη αποκάλυψη, θα έχουμε το αίσιο τέλος σε μία άλλη παράλληλη ιστορία, καθώς ο Τεύκρος θα καταφέρει να πάρει από το ίδρυμα τον μικρό του αδελφό Mάριο και θα ξεκινήσει μία νέα ζωή μαζί με τη Δάφνη, ανακοινώνοντας σε όλους πως θα παντρευτούν. Η ιστορία του μικρού Μάριου, είναι μία από εκείνες που λάτρεψε το κοινό.

Όμως αυτή είναι η μόνη χαρά που θα πάρει η οικογένεια Σέκερη. Ο Αντρέας (Γιάννης Μπέζος) μαθαίνει για το ατύχημα και τη νέα κρίση του γιου του και πλέον είναι μονόδρομος να αποκαλύψει την κατάσταση της υγείας του στη γυναίκα του. Η Κοραλία Καράντη θα βιώσει ένα πολύ αντικρουόμενο συναισθηματικά σκηνικό σε λίγο διάστημα.

Από τη μία εμφανίζεται ο χαμένος εδώ και 50 χρόνια γιος της, από την άλλη πλευρά όμως χάνει οριστικά τον μικρότερο γιο της. Ο Μάικλ είναι σα να παίρνει τη θέση του Παύλου στη ζωή και στις ζωές τους.

Όπως ήδη έχεις καταλάβει από το τρέιλερ και τις σκηνές του προηγούμενου επεισοδίου, ο Χρήστος Λούλης ακούγοντας την πραγματική μητέρα του πως το χαμένο της παιδί έχει ένα σημάδι, αντικρύζει το δικό του και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Η συνειδητοποίηση πως όλη η ζωή του στηρίζεται σε ένα ψέμα και πως η Χριστίνα ένιωσε τόσο πόνο με την απώλειά του, τον οδηγεί στην απόγνωση. Αλλά αρχικά δεν θα μιλήσει στη Χριστίνα αλλά στη θετή πλέον μητέρα του Σοφία. Η ρήξη μεταξύ τους είναι οριστική τόσο για ηθικούς όσο και για νομικούς λόγους. Γιατί καταλαβαίνει πως η υιοθεσία του δεν έγινε από εκείνη και με τον πιο νόμιμο τρόπο.

Στο φινάλε της επόμενης εβδομάδας, μία είναι η σκηνή που θα μας καταπλήξει. Η συνάντηση Μάικλ και Χριστίνας και η ατάκα του πως εκείνος είναι ο γιος της. Αλλά δεν θα προλάβουμε να δούμε και πολλά σε αυτή τη σκηνή. Η αγωνία για το μετά θα συνεχιστεί μέχρι να δούμε από τον Οκτώβριο τα νέα επεισόδια.

https://www.instagram.com/p/C7B7-BjsIzS/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό