17.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

F1 – Στην ιστορική Williams έγινε κάτι αδιανόητο φέτος

Ειδήσεις Ελλάδα

Κανένας άλλος οδηγός δεν πέτυχε το σκορ του Άλεξ Άλμπον στις κατατακτήριες δοκιμές του 2023.

Η τελευταία μάχη κατατακτήριων δοκιμών στο πλαίσιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2023, αυτή του Grand Prixτου Άμπου Ντάμπι, ολοκληρώθηκε. Ο Μαξ Φερστάπεν κατέκτησε την δωδέκατη pole position της χρονιάς και επιβεβαίωσε πως έχει για τα καλά το πάνω χέρι έναντι του teammate του, Σέρχιο Πέρεζ.

Attention turns to the race tomorrow. All to play for in the fight for P7 in the Championship 💪 pic.twitter.com/8e8pfRB2S1

— Williams Racing (@WilliamsRacing) November 25, 2023

Όμως υπάρχει μία ομάδα στην οποία υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά στον ένα γρήγορο γύρο ανάμεσα στους teammates. Κι αυτή είναι η Williams. Ενώ λοιπόν ο πρωταθλητής είναι στο 20-2 με τον Μεξικανό στις φετινές κατατακτήριες, το σκορ που έχει πετύχει ο Άλεξ Άλμπον έναντι του Λόγκαν Σάρτζεντ είναι ακόμα πιο επιβλητικό!

Σε μία χρονιά λοιπόν όπου ο Ταϊλανδός οδηγός της Williams ξεχώρισε ενώ ο Αμερικανός ομόσταβλός του προβλημάτισε, το σκορ είναι στο 22-0! Ο Σάρτζεντ δεν ήταν ούτε μία φορά ταχύτερος του Άλμπον! Κι αυτό είναι κάτι που δεν βλέπεις συχνά…

Θα εκκινήσει από τη δέκατη-τέταρτη θέση το Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, ενώ η FW45 με το #2 θα είναι στην τελευταία θέση του grid. Η αυριανή εκκίνηση είναι προγραμματισμένη για τις 15.00 ώρα Ελλάδας.

Μισή ώρα νωρίτερα θα έχουμε «εκκίνηση» στο LIVE του Gazzetta powered by Ford, με όλο το παρασκήνιο από όσα θα συμβαίνουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Φωτογραφίες: Williams



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό