22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Eurovision 2023: Οι αναρτήσεις της Μαρίνας Βερνίκου την ώρα που ο ανιψιός της Victor Vernicos ήταν στη σκηνή

Ειδήσεις Ελλάδα

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε ο Β’  Ημιτελικός της Eurovision στη Liverpool Arena.

Η Ελλάδα εμφανίστηκε στην 8η θέση με τον Victor Vernicos να ερμηνεύει το «What They Say», μία φεστιβαλική και δυναμική ρυθμική μπαλάντα που ο ίδιος έγραψε στα 14 του, για να μοιραστεί ένα προσωπικό του βίωμα. Τη σκηνική παρουσία υπέγραψε ο διευθυντής Μπαλέτου της Λυρικής Σκηνής Κωνσταντίνος Ρήγος και την ενδυματολογική επιμέλεια του Βίκτωρα είχε αναλάβει ο Γιώργος Σεγρεδάκης.

Όπως είναι γνωστό, ο 16χρονος Victor είναι ανιψιός της γνωστής φωτογράφου, Μαρίνας Βερνίκου και χθες κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του είχε τη στήριξή της.

Αναλυτικότερα, η Μαρίνα Βερνίκου την ώρα που ο Victor Vernicos βρισκόταν στη σκηνή της Eurovision, έκανε αναρτήσεις στο Instagram γράφοντας «Good Luck & We Love» εκφράζοντας έτσι την αγάπη της για τον ανιψιό της.

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τον ανιψιό μου που μας εκπροσωπεί στη Eurovision. Είναι περήφανο όλο το σόι για τον Βίκτωρα», δήλωσε πρόσφατα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Μαρίνα Βερνίκου.

Δείτε τις αναρτήσεις της Μαρίνας Βερνίκου.

Τελικά ο Victor Vernicos δεν κατάφερε να πείσει τους fans της Eurovision με το «What They Say» και η Ελλάδα αποκλείστηκε από τον τελικό του Σαββάτου. Η Κύπρος από την άλλη με τον  Andrew Lambrou και το τραγούδι «Break a broken heart» πήρε το πράσινο φως για τον μεγάλο τελικό.

Η εμφάνιση του Victor Vernicos στον Β’ Ημιτελικό.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό