25.1 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

«Europe is calling»: Πού θα δείτε τον τελικό του Κυπέλλου Παναθηναϊκός

Ειδήσεις Ελλάδα

Παναθηναϊκός και Άρης κοντράρονται στον κρίσιμο τελικό στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» (25/05, 20:30, Cosmote Sport 1HD), με στόχο όχι μόνο μία κούπα, αλλά και την έξοδο στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Οι «πράσινοι» τερμάτισαν στην 4η θέση της Super League, οι «κίτρινοι» στην 5η κι αυτό σημαίνει πως το 4ο και τελευταίο εισιτήριο θα το πάρει ο Κυπελλούχος Ελλάδας.

Όποιος κι αν είναι αυτός ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες, γνωρίζει ήδη παράλληλα τους πιθανούς αντιπάλους που μπορεί να συναντήσει στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο κάτοχος του Κυπέλλου θα λάβει στα χέρια του το 2ο καλύτερο δυνατό ευρωπαϊκό εισιτήριο, μετά τον ΠΑΟΚ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης επέστρεψε για τον Παναθηναϊκό μετά τις ενοχλήσεις που αισθανόταν τις τελευταίες ημέρες, ενώ μετά από 8 σχεδόν μήνες είναι ξανά σε αποστολή ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος ξεπέρασε τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί.

«Μέσα» είναι τόσο ο Μπαρτ Σένκεφελεντ, όσο και ο Αϊτόρ, ο οποίος γύρισε από την άδεια που είχε λάβει λόγω της γέννας του παιδιού του. Ο Κόντης θα χρειαστεί να «κόψει» 9 παίκτες, καθώς η τελική αποστολή αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές και δύο που θα είναι μικρότεροι των 21 ετών!

Από την άλλη μεριά, ο Άρης δεν ανακοίνωσε αποστολή και ο Άκης Μάντζιος έχει σχεδόν όλους τους παίκτες μαζί του στον Βόλο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό