23.1 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

EuroLeague: Σαντ-Ρος και Μίτσιτς οι MVP της 31ης αγωνιστικής

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Χάουαρντ Σαντ-Ρος και Βασίλιε Μίτσιτς ήταν οι σημαντικότεροι «κρίκοι» για τις νίκες του Παναθηναϊκού και της Εφές με Μπάγερν και Ρεάλ αντίστοιχα και αναδείχθηκαν πολυτιμότεροι της 31ης αγωνιστικής.

Ο Σαντ-Ρος ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου για τον Παναθηναϊκό οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη επί της Μπάγερν με 80-67 στο ΟΑΚΑ. Ο Κουβανός γκαρντ με τους 29 βαθμούς που συγκέντρωσε στην αξιολόγηση «έσπασε» το προηγούμενο ρεκόρ του που σταματούσε στους 27.

Για να το πετύχει αυτό σκόραρε 15 πόντους, ενώ είχε 9 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 1 ασίστ, 1 τάπα και 1 λάθος σε 33 λεπτά συμμετοχής με την επίθεσή του να ξεκινά από… την τρομερή άμυνα!

Ο… δεύτερος MVP της αγωνιστικής και κάτοχος του αντίστοιχου τίτλου για την περσινή σεζόν, Βασίλιε Μίτσιτς, ήταν ο κύριος λόγος της επικράτησης της Αναντολού Εφές επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 93-90 στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Σέρβος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 29 πόντους, 3 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 36:55 που παρέμεινε στο παρκέ και συγκέντρωσε επίσης 29 βαθμούς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό