16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Emilia Vodos: Τα νυχτοπερπατήματα της παίκτριας του «My Style Rocks» στη Μύκονο – Bίντεο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Emilia Vodos που μας συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks» και ξεχώρισε τόσο με το στυλ της όσο και με τον χαρακτήρα της, πέρασε ένας μέρος των διακοπών της στη Μύκονο.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας που έφτασε μέχρι τον τελικό, εθεάθη στα σοκάκια του κοσμοπολίτικου νησιού με μαύρη ολόσωμη φόρμα και ένα άνοιγμα ψηλά στην κοιλιά. Όπως ήταν φυσικό με τέτοια αποκαλυπτική εμφάνιση δεν πέρασε απαρατήρητη.

Το Mykonos Live Tv κατέγραψε την Emilia Vodos να μιλά με γνωστούς της σε κεντρικό δρομάκι στα Ματογιάννια , αλλά και να διασκεδάζει σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί. Η ίδια φάνηκε να έχει μείνει ενθουσιασμένη από το σόου των χορευτριών στο μαγαζί αφού τις απαθανάτιζε με το κινητό της.

Δείτε το βίντεο

Να θυμίσουμε η εντυπωσιακή Emilia δήλωσε συμμετοχή στην εκπομπή μόδας, αναφέροντας στο βιογραφικό της πως γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βούλα, ενώ πλέον μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην Ελλάδα και το Μαϊάμι. Ωστόσο όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ρώτησε σε πρόσφατο επεισόδιο του My Style Rocks την Emilia από πού κατάγεται, εκείνη απάντησε αρχικά «Απ’όπου», φράση η οποία στη συνέχεια έγινε viral στο TikTok.

Αν κάποιος δει τον λογαριασμό της Emilia Vodos στο Instagram θα καταλάβει πως πρόκειται για μια γυναίκα που αγαπά την πολυτέλεια και θέλει να προσφέρει στον εαυτό της τα καλύτερα.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό