21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Elif: Η Κιγιμέτ εξευτελίζει και διώχνει τη Μελέκ από την έπαυλη

Ειδήσεις Ελλάδα

Elif: Η Κιγιμέτ προσπαθεί να κρύψει από τα παιδιά της Ματσιντέ την ασθένεια της προκειμένου να την τρελάνει και να καταφέρει να της πάρει όλη την περιουσία.

Εμπόδιο στα σχέδια της στέκεται η Μελέκ, η οποία γνωρίζει την αλήθεια και προσπαθεί να προστατεύσει τη Ματσιντέ. Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια, η Κιγιμέτ βρίσκει επιτέλους το ημερολόγιο της αδελφής της και παίρνει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα της.

Την ίδια ώρα, η Ματσιντέ, σε μια συζήτηση με τον Κερέμ και τη Χουμεϊρά, μιλάει για τον άντρα της που έχει πεθάνει σαν να είναι ζωντανός. Και οι δύο ανησυχούν τρομερά για τη μητέρα τους και επιμένουν να επισκεφθούν έναν γιατρό. Ομως, ακόμη μία φορά, εκείνη καταφέρνει να το αποφύγει. Αργότερα, η Κιγιμέτ αποκαλύπτει στον Μαχίρ όλα όσα διάβασε στο ημερολόγιο της Ματσιντέ και έτσι μαθαίνει κι εκείνος πως η Ματσιντέ αναζητά την Ελίφ και τη Μελέκ, γιατί έχουν μερίδιο από την κληρονομιά. Ωστόσο, η Κιγιμέτ επιμένει να πάρουν την κυριότητα της έπαυλης άμεσα πριν η Ματσιντέ μάθει πως τα πρόσωπα που ψάχνει είναι τόσο κοντά της.

Ο Μαχίρ ετοιμάζει με έναν δικηγόρο το συμβόλαιο, αλλά νιώθει άβολα με αυτό που κάνει. Μάλιστα, δεν γνωρίζει πως η Κιγιμέτ έχει ένα ακόμη σχέδιο, που αυτή τη φορά στοχοποιεί τη Μελέκ. Η ίδια, αφού διασφαλίζει πως η τελευταία είναι μαζί με τη Ματσιντέ, τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά λέγοντας της ότι η Ματσιντέ είναι μπερδεμένη και πως έχει καλέσει έναν συμβολαιογράφο στο σπίτι. Η Χουμεϊρά πανικοβάλλεται και ζητάει από την Κιγιμέτ να τους καθυστερήσει μέχρι να φτάσει εκεί μαζί με τον Κερέμ. Η Κιγιμέτ συνεχίζει το σχέδιο της συστήνοντας στη Ματσιντέ τον συμβολαιογράφο και τον δικηγόρο. Της λέει ψέματα πως ήρθαν για να τη βοηθήσουν να βρει τη Μελέκ και την Ελίφ. Γι’ αυτόν τον λόγο, η Ματσιντέ πρέπει να υπογράψει ένα έγγραφο. Έτσι, η Κιγιμέτ καταφέρνει να εξαπατήσει τη γυναίκα, η οποία, όμως είναι σαστισμένη και λέει περίεργα πράγματα, που δεν είναι σχετικά. Ο δικηγόρος και ο συμβολαιογράφος συνεχίζουν να της λένε ψέματα τονίζοντας της πως η κυρία Σερσέ (Μελέκ) τους κάλεσε για να μεταβιβάσουν την έπαυλη για λογαριασμό της. Εκείνη τη στιγμή, φτάνουν ο Κερέμ και η Χουμεϊρά, οι οποίοι κοιτούν τη Μελέκ σοκαρισμένοι.

Η κοπέλα ορκίζεται ότι βλέπει για πρώτη φορά στη ζωή της αυτούς τους ανθρώπους, αλλά η Κιγιμέτ την κατηγορεί πως θέλει να αρπάξει την περιουσία της Ματσιντέ. Η Μελέκ καταλαβαίνει ότι της στήνει παγίδα, ενώ η Κιγιμέτ αποκαλύπτει την ασθένεια της Ματσιντέ στα παιδιά της Η Χουμεϊρά και ο Κερέμ αναζητούν τον γιατρό της μητέρας τους για να ενημερωθούν για την κατάσταση της, ενώ η Μελέκ νιώθει πολύ άσχημα για όσα συμβαίνουν. Στη συνέχεια, ο δικηγόρος αναφέρει στον Μαχίρ τι συνέβη στην έπαυλη αποκαλύπτοντάς του ότι η Κιγιμέτ άλλαξε ξανά το έγγραφο γράφοντας το όνομα της Σερσέ αντί για το δικό της. Ο Μαχίρ σοκάρεται και ύστερα από λίγο πηγαίνει στη βίλα με σκοπό να πει την αλήθεια.

Η Κιγιμέτ, όμως τον εμποδίζει λέγοντάς του κάτι που τον φέρνει σε αδιέξοδο. Η αδίστακτη γυναίκα χαμογελάει πονηρά, γιατί κάνει ό,τι θέλει. Από την άλλη, η Μελέκ παίρνει τη βαλίτσα και μαζεύει τα πράγματα τους προκειμένου να φύγουν με την Ελίφ από την έπαυλη, καθώς όλοι πιστεύουν πως πήγε εκεί με μοναδικό στόχο να πάρει με ύπουλο τρόπο την περιουσία της Ματσιντέ εκμεταλλευόμενη την κακή κατάσταση της υγείας της.

:MYTV

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό